2777
2789
ببین میگه میشه یه کارایی کرد، دادخواست تغییر محل ملاقات میتونی بدی، غیر قابل اصلاح نیست . راجع به ای ...

اصلا با من در ارتباط نیس منو بلاک کرده من از طریق پدر بزرگ بچم باهاش در ارتباطم .اگه زنگم بزنم صدای منو بشنوه قطع میکنه.حالا حضانت سخته نمیشه عجله نمیکنم ولی دیدار دلم میخواد بچم خونه خودم بیاد آخه من چ گناهی کردم .پس برا دیدار میتونم برم درخواست بدم دیگه قاضی از بچه نمیپرسه که میاد یا ن؟

اصلا با من در ارتباط نیس منو بلاک کرده من از طریق پدر بزرگ بچم باهاش در ارتباطم .اگه زنگم بزنم صدای ...

میپرسه . قاضی نظر بچه رو میپرسه، حالا یا خودش یا مددکاری چیزی.

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجا میگم که راهنماییم کنین🙏🙏من سه سال پیش از شوهرم جدا شدم به صورت توافقی دیدار بچه رو سه روز آخ ...

سلام.

قبل از هرچیز باید بهتون یادآوری کنم که قوانین حمایت از خانواده ناظر بر رعایت حقوق تک تک افراد خانواده س.

تغییر محل سکونت فرد دارای حضانت فقط باید با هماهنگی طرف دیگر و با اطلاع والدین باشه اما در مورد شما که خودتون محل زندگی رو تغییر دادین و حضانت با پدرشون هست، باید بگم که میتونین اول با پیامک به پدر فرزندتون درخواست تغییر محل ملاقات رو بدین. پیامک بار حقوقی داره و قابل استناد در محاکم هست.(اسم همسر سابقتون رو از حالت ذخیره خارج کنین که شماره مشخص باشه)

در مرحله بعد شما میتونین با تنظیم دادخواست در دفاتر قضایی نسبت به تغییر محل ملاقات با ذکر فاصله اقدام کنین که دادگاه هم با فراخوندن هردوی شما مکانی رو بصورت توافقی تعیین کنه.

البته باید بهتون بگم که پدر میتونه با استناد به جنسیت فرزند و ازدواج مجدد شما، واسه ملاقات سختگیری کنه.مثل شاهد و...

نکته مهم اینکه با توجه به اینکه دختر شما صغیر نیست، از سن حضانت گذشته و خودش میتونه تصمیم بگیره. بطوریکه در نهایت رای دادگاه منطبق بر نظر دختر شماست نه قوانین حضانت.

یعنی اون میتونه تعیین کنه با کدوم یکی از شما زندگی کنه.

ولی توصیه میکنم این مسأله در در جو آرام پیگیری کنین تا بتونین از آسیب روحی به فرزندتون جلوگیری کنین.

پس تا میتونین موضوع رو بین خودتون حل و فصل کنین نه با وساطت دادگاه

سلام.قبل از هرچیز باید بهتون یادآوری کنم که قوانین حمایت از خانواده ناظر بر رعایت حقوق تک تک افراد خ ...

خب شماره منو بلاک کرده نمیتونم پیام بدم.و اینکه من قبلا صحبت کردم راضی نشده اصلا آدم نیس بخوام باهاش حرف بزنم 😢فقط حرف خودشو میزنه

خب شماره منو بلاک کرده نمیتونم پیام بدم.و اینکه من قبلا صحبت کردم راضی نشده اصلا آدم نیس بخوام باهاش ...

تاکید کن.

اگه نتونستی بین خودتون موضوع رو حل و فصل کنین و کار به دادگاه بکشه، قاضی از دخترتون نظر میخواد.

اینجا دیگه تصمیمگیری با شماست که آیا راضی هستین دخترتون توی راهروهای دادگاه بیاد یا نه.

سعی کنین خودتون حلش کنیم.

باشه ممنون

قوانین و مقررات مرتبط:

طبق ماده 1174 قانون مدنی، هر یک از والدینی که حضانت فرزند را ندارد، حق ملاقات او را دارد. تعیین زمان و مکان ملاقات، در صورت اختلاف بین والدین، بر عهده دادگاه است. همچنین، با توجه به سن 11 سالگی دختر شما، دادگاه در تعیین محل ملاقات، مصلحت کودک را در نظر خواهد گرفت.

پیشنهاد عملی:

تلاش برای توافق:* ابتدا سعی کنید با پدر فرزندتان در مورد تغییر مکان ملاقات به توافق برسید. توضیح دلایل خود و پیشنهاد یک مکان جدید که برای هر دو طرف مناسب باشد، میتواند به حل مسئله کمک کند. توافق حاصل شده را میتوانید به صورت کتبی تنظیم و به دادگاه ارائه دهید.

ارائه دادخواست: اگر توافق با پدر میسر نشد، میتوانید یک دادخواست مبنی بر «تغییر محل ملاقات» به دادگاهی که حکم طلاق را صادر کرده است، ارائه دهید. در این دادخواست، دلایل خود را به طور کامل و مستند توضیح دهید.

ارائه مدارک: همراه با دادخواست، مدارکی که نشاندهنده ضرورت تغییر مکان ملاقات است را ارائه دهید. این مدارک میتوانند شامل مواردی مانند عدم امنیت مکان قبلی، مشکلات رفتوآمد، یا تغییر شرایط زندگی شما باشند.

درخواست از دادگاه: در دادخواست، به طور مشخص مکان جدید مورد نظر خود را اعلام کنید و درخواست کنید که دادگاه با توجه به مصلحت فرزند، محل ملاقات را به مکان جدید تغییر دهد.

حضور در دادگاه: پس از ثبت دادخواست، دادگاه زمان رسیدگی را تعیین خواهد کرد. در جلسه رسیدگی، حضور داشته باشید و دفاعیات خود را به طور کامل ارائه دهید.