برای ترک پوستی راه حلی دارید؟ هنوز ازدواج نکردم و کل بدنم بخاطر مصرف دوز بالای کورتون ترک شده نمیدونم چیکار کنم هیچ لباسی که دستم یا پاهام مشخص باشه نمیتونم جلوی کسی بپوشم توروخدا راه حلی میشناسید بگید 😭😭😭
اینکه منو نمیشناسی و مثل یه خواهر راهنماییم میکنی یا از دیدن تاپیکای خوشحالیم خوشحال میشی یعنی خیلی قلبت مهربونه و من از عمققق وجودم آرزو میکنم به هر چیمیخوای برسی😍😘عاشقتونم آخه
ن دیوونه رد نکن من تو باشگاه دیدم خیلیا جاهای مختلف دارن
منم تو باشگاه دیدم ولی هیچ کس اندازه من وحشتناک نیس نمیتونم لباس عوض کنم یا لباس آستین کوتاه بپوشم حتی کسایی که خیلی چاق و لاغر شدن اندازه من ترک ندارن اولش که انگار قرمز و کبود بود وحشت میکردم میدیدمشون دلم لباس لختی میخواد الان همه دنبال اینن بی نقص باشن همچین چیزی تو جامعه پذیرفته نیست😭☹️
منم تو باشگاه دیدم ولی هیچ کس اندازه من وحشتناک نیس نمیتونم لباس عوض کنم یا لباس آستین کوتاه بپوشم ح ...
وقتی بدنت شروع کرد به ترک باید روغن زیتون میزدی دیگه قطع میشد منم خودم اینجوری شدم از رونم شروع شد داشت به ساق پام میرفت و رو سینه و بازو دیگه پروس جو کردم روغن زیتون خریدم زدم قطع شد مال رونم هم یه ماه روغن زیتون زدم کمرنگ شد