naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان مو 😍😎😎😎😎😎😎 268 بازدید | 14 پست خانما کسی ازقیمت پوستیژخبرداره؟؟؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/02/27 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ficisi عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 1695 منمیهسوال کنماین پوستیژ ک میگین همون موی مصنوعیه دیگه کلاه گیس ؟ اگه جواب مثبته پوستیژی هست که فقط چتری باشه و جلوی مو زده بشه ؟
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 منمیهسوال کنم این پوستیژ ک میگین همون موی مصنوعیه دیگه کلاه گیس ؟ اگه جواب مثبته پوست ... اره فک کنم باشه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6320 اره فک کنم باشه عزیزم اومدی راهنمای بگیری الان باید راهنمای کنی 😂😂😂😂منم راهنمای کنیه سوال داشتم جز کراتین کردن مو من چیکار کنم موهام کمی از وزی دربیان میخوام کوتاهشون کنم وآمبرکنم بالاش مشکی انتهاش آبی کاربنی یا بنفش میشه کمی نظر بدی 😍😍 خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
المیرا2056 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 3174 عزیزم اومدی راهنمای بگیری الان باید راهنمای کنی 😂😂😂😂 منم راهنمای کن یه سوال داشتم ... روغن نارگیل بگیر بعد حموم بزن
المیرا2056 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 3174 قیمت پوستیژ تو مشهد هست 100 ب بالا بستگی ب جنس مو داره و مدلش ....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عزیزم اومدی راهنمای بگیری الان باید راهنمای کنی 😂😂😂😂 منم راهنمای کن یه سوال داشتم ... خیلی خوشگل میشه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 قیمت پوستیژ تو مشهد هست 100 ب بالا بستگی ب جنس مو داره و مدلش .... وووای چ گرون روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6320 روغن نارگیل بگیر بعد حموم بزن مرسی عزیزم واقعا تاثیر داره؟؟؟یه کمی از لحاظ روحی حالم خوب نیست میگن روی مو تاثیر داره .واسه همین یه کمی زبر شدن به نظرخودم خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6320 خیلی خوشگل میشه مرسی عزیزم واسه موهام که کمی لخت لطیف بشن چیکار کنم نظر شما چی هست خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
المیرا2056 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 3174 مرسی عزیزم واقعا تاثیر داره؟؟؟ یه کمی از لحاظ روحی حالم خوب نیست میگن روی ... اره خیلی تاثیر داره روغن نارگیل و زیتون قاطی کن 3ساعت باشه بشور شامپو هم فقط شامپو بچه بزن عالی میشه
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6320 اره خیلی تاثیر داره روغن نارگیل و زیتون قاطی کن 3ساعت باشه بشور شامپو هم فقط شامپو بچه بزن عالی میشه مرسی عزیزم از راهنمایت حتما امتحان میکنم 😍😍😘😘ببخش عزیزم سه ساعت بعداز حموم روغن رو بزنم؟؟ خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
المیرا2056 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 3174 وووای چ گرون اره دیگه ولی خب باز بستگی داره اما مزخرف ترینش 50 کمتر اصلا نیس یعنی این مزخرفی هم ک میگم یه بارم شونه نمیشه همون دفه اول باید دور بندازی...
المیرا2056 عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 3174 مرسی عزیزم از راهنمایت حتما امتحان میکنم 😍😍😘😘 ببخش عزیزم سه ساعت بع ... ن عزیزم سه ساعت روغن روی موهات باشه بعد برو حموم اگه نتونستی اینکارو بکنی بعد حموم روغن نارگیل بمال زیاد تاثیر نداره ولی نارگیل و زیتون عالین😍😘
لچک۷۲ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6320 ن عزیزم سه ساعت روغن روی موهات باشه بعد برو حموم اگه نتونستی اینکارو بکنی بعد حموم روغن نارگیل بمال ... مرسی دوست عزیزم دستت دردنکنهخیلی خیلی متشکرم از راهنماییت حتما امتحان میکنم 😍😍😍😘😘😘😘 خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده