2777
2789
عنوان

مو 😍😎😎😎😎😎😎

268 بازدید | 14 پست

خانما کسی ازقیمت پوستیژخبرداره؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
منم‌یه‌سوال کنم این پوستیژ ک میگین همون موی مصنوعیه دیگه کلاه گیس ؟ اگه جواب مثبته  پوست ...

اره فک کنم باشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فک کنم باشه

عزیزم اومدی راهنمای بگیری 

الان باید راهنمای کنی  😂😂😂😂

منم راهنمای کن

یه سوال داشتم  جز کراتین کردن مو من چیکار کنم  موهام کمی از وزی دربیان  

میخوام کوتاهشون کنم وآمبرکنم 

بالاش مشکی انتهاش آبی کاربنی یا بنفش 

میشه کمی نظر بدی 😍😍

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
عزیزم اومدی راهنمای بگیری  الان باید راهنمای کنی  😂😂😂😂 منم راهنمای کن یه سوال داشتم ...

خیلی خوشگل میشه

قیمت پوستیژ تو مشهد هست 100 ب بالا بستگی ب جنس مو داره و مدلش ....

وووای چ گرون

روغن نارگیل بگیر بعد حموم بزن

مرسی عزیزم 

واقعا تاثیر داره؟؟؟

یه کمی از لحاظ روحی  حالم خوب نیست 

میگن  روی مو تاثیر داره .واسه همین یه کمی زبر شدن به نظرخودم

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
خیلی خوشگل میشه

مرسی عزیزم 

واسه موهام  که کمی لخت لطیف بشن چیکار کنم 

نظر شما چی هست

اره خیلی تاثیر داره روغن نارگیل و زیتون قاطی کن 3ساعت باشه بشور شامپو هم فقط شامپو بچه بزن عالی میشه

مرسی عزیزم از راهنمایت  

حتما  امتحان میکنم 😍😍😘😘

ببخش عزیزم  

سه ساعت  بعداز حموم   روغن رو بزنم؟؟

مرسی عزیزم از راهنمایت   حتما  امتحان میکنم 😍😍😘😘 ببخش عزیزم   سه ساعت  بع ...

ن عزیزم سه ساعت روغن روی موهات باشه بعد برو حموم اگه نتونستی اینکارو بکنی بعد حموم روغن نارگیل بمال زیاد تاثیر نداره ولی نارگیل و زیتون عالین😍😘

ن عزیزم سه ساعت روغن روی موهات باشه بعد برو حموم اگه نتونستی اینکارو بکنی بعد حموم روغن نارگیل بمال ...

مرسی دوست عزیزم دستت دردنکنه

خیلی خیلی متشکرم  از راهنماییت 

حتما امتحان میکنم 😍😍😍😘😘😘😘