ببین اینا ک گفتی رذجب علاقه و اینا برا من برعکس بود دیدی میگن عاشق دو اتیشه این هزار اتیشه بود برام همش پیگیییررر ولی از اول ب دلم نبود منو خودشو و خانوادم زور کردن وگرنه هزار بار گفتم نمیخوامش ک فهمیدم خودشو ننه حرومیش ب فامیلاشون گفتن ک دختره میخواستتش ب دروغ گرچه علاقه خودش عیان بود برا همه بماند ک ای ن شد بجی بت بگم
این تو زندگی پیرت میکنه اگه مرد هر شکلی بجز خیانت داشته باشه وای توجه ب زنش داشته باه میشه ساخت باهاش برا ما زنا اون توجه مرد عین شارژ باطری میمونه انگیطه میگیریم اما مردی ک توجه نداره حتی مالی هم.خوب باشه تهش خوب نیست زن داغون میشه من ننه خودم خیلی بی شرفه هااا هیمشه هم تو سایت گفتم اما بابام نمیخواستش از اول گرچه بابام کاملاااا حق داشت ینی اگه غیر این بود حتی تصگرشم نمیتونم بکنم چون واقعا ادم حال بهم زنیه ننه بی شرف خودم ولی دیدم چقدر عقده ای بود عقده ای تر شد گرچه ذاتا همین بود حتی میبینه شوهرم دوسم داره چقدر میسوزه پشتم تهمت و دروغ در میاره ک شوهرش اینو میزنه من زندگشیو ورست کردم
تو هم اینو باید از اول میدیدی الان عقدی باید عواطف بیشتر باشه تو زندگی کمتر میشه بشین باش حرف بطن بگو اگه اومدی جلو ینی دوسم داشتی پس دیگه این بی توجهی برا چیته؟همینکه طلاقتم نمیده خوبه بترسونش بگو من حقیقتا تحمل ندارم بیشتر ازین این رفتارات منو ازت دلسرد میکنه اگه منو زندگیتو میخوای تغییر کن اصلاح شو اگر ن طلاقم بده
اینجا حساب کار دستش میاد حد اقل میختو محکم بکوب