2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2تا تخم مرغ 1 لیوان شیر 1 چهارم لیوان روغن 1 لیوان شکر 1دوم قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق غذاخوری بکینگ ...

یک لیوان پودر کاکائو منظورته؟ خیلی گرون درمیادها. من یذره خریدم در حد دو سه قاشق غذا خوری شد چهل تومن.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

۱ تخم مرغ

نصف لیوان ماست

یک هفتم لیوان روغن مایع

دو ،سوم لیوان شکر

یک لیوان آرد

یه قاشق چای خوری وانیل

یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

💥دو قاشق پود کاکائو و یه قاشق نشاسته ذرت (سه قاشق آرد رو کم کن وقتی که پودرکاکائوو نشاسته اضافه میکنیم)

آرد ،بکینگ پودر وپودر کاکائو و نشاسته رو چند بار الک کن

روغن، ماست، تخم مرغ وانیل و شکر را با هم زن دستی هم بزن خوب که مخلوط شد کم کم مواد خشک رو اضافه کن و هم بزن تا یک دست بشه

من داخل ماهیتابه رژیمی رو کمی چرب میکنم مواد رو میریزم و روی گاز که شعله پخش کن روش گذاشتم حدود ۲۰ دقیقه کافیه

به نور الله ایمان دارم شادی در راه است 💯

راستی کیکو میخوای بریزی تو قابلمه، حتما حتما شعله پخش کن باید زیر قابلمه بزاری و خیلی داغ هم بشه. قابلمه هم باید داغ بشه. کف قابلمه حتما کاغذ روغنی بنداز تا نچسبه. رو در قابلمه همین که موادو ریختی دم کنی باید بزاری تا عرق نکنه. به هیچ عنوان در قابلمه رو تا نیم ساعت اول حتی یک لحظه هم باز نکن تا دید بزنی. شعله ش رو هم کم بزار ولی نه خیلی کم. حدود ۴۵ دقیقه ای خلال دندون بزن وسط کیک دیدی نچسبید کیک آماده س. درش بیار بزار هوار بخوره سرد بشه.

نکاتو طبق تجربه م بهت گفتم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
شکلاتی وانیلی از اینا میخوامچونمبخوامپفکنه بعد خامهکشی کنم

آها برای خامه کشی که دستورش فرق داره کیک اسفنجی باید درست کنی که شیرین نیست و شیرینیشو از خانه میگیره

آرد ۸۵ گرم

نشاسته ذرت ۵گرم

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۷۵گرم

وانیل نصف ق چ

بکینگ پودر ن ق چ

آب ولرم ۳ ق

تخم مرغارو از یخچال درآوردی زرده و سفیده رو خوب جدا کن زرده هارو بذار کنار سفیده هارو با همزن و نصف شکر اینقد بزن که کاسه دو برگردوندی نریزه

بعد بذارش یخچال برو سراغ زرده ها با مابقی شکر و وانیل بزن که کرم رنگ بشه دور گیری کن بوی زهم نده بعد آب رو اصافه کن یه ذره هم بزن بعد آرد و بکینگ پودر و نشاسته رو سه بار الک کن در دو مرحله به زرده اضافه کن بعد که مخلوط شد یه قاشق از سفیده هارو بریز توش رقیق که شد کل اش رو بریز تو سفیده و در حد مخلوط شدن همم بزن بعد تو قالب ۱۵ سانت که کاغذ انداختی بریز موادتو بذار تو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۴۰ دیقه نیم ساعت اول درش رو وا نکن

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

شکلاتی چی ساده کیکی ساده شکلاتی

اون سه تا تخم مرغ رو با سه چهارم لیوان شکر و وانیل اینقد هم بزن که حسابی کرمی بشه بعد بهش نصف لیوان شیر یا آب ولرم اضافه کن بعلاوه نصف لیوان روغن پخت و پز مجدد در حد سی ثانیه هم بزن بعد دو لیوان آرد رو بعلاوه دو قاشق بسته به جنس پودر کاکایو و تیزه بودنش یا سه قاشق با بکینگ پودر باهم سه تا رو الک کن به مواد اضافه کن آروم هم بزن بره تو قالب ۱۵ سانت ۱۸۰ درجه ۴۰ دیقه

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

یک لیوان پودر کاکائو منظورته؟ خیلی گرون درمیادها. من یذره خریدم در حد دو سه قاشق غذا خوری شد چهل توم ...

اره

خب اگه گرونه براتون میتونید 1لیوان و 3 چهارم لیوان آرد سفید بریزید فقط 1 سوم لیوان کاکائو بریزید

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕