فریاد0_0 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2022 عنوان کچکان 42 بازدید | 6 پست من ژینوم بوخشن تعلیق بوم اکانتم نو اممه تازه باز بو@زهرا_ملکه_کوردستان @azpm ژینو ام... 1404/11/12 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7334 وی ژینۆ وی ژینۆ لەبەر دەسم بوایی ئاااخ😑😑😑😑خوا شکور خاسی فرە پەرۆشوو بوین تەک زەهرا بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
زهرا_ملکه_کوردستان عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 7650 سلام ژینو خوبی؟؟ ...به خدا انقدرر بهت پیام دادم و نگرانت شدم ..خداروشکر که سالمی و برگشتی❤
فریاد0_0 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2022 وی ژینۆ وی ژینۆ لەبەر دەسم بوایی ئاااخ😑😑😑😑خوا شکور خاسی فرە پەرۆشوو بوین تەک زەهرا بخوا اونه حالم گیریابونازانی نی نی یارکان چون تکما رفتاریان کردو شریان کرددوای اویش پیامم بووهات تذکریان دا نازانم بو سایت بو یا جیگی تراینستایش وصل بو تیتر تواو داغان بوم بوخشه ژینو ام...
فریاد0_0 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 2022 سلام ژینو خوبی؟؟ ...به خدا انقدرر بهت پیام دادم و نگرانت شدم ..خداروشکر که سالمی و برگشتی❤ سلام عزیزم فداتشم خوب که نیستم میگذره🫠ببخشید😔بخدا همه اکانتام تعلیق مشکی شدن این یکی فقط موند اونم دوازدهم باز میشد شماره هم پیدا نمیکردم وصل شمخودت خوبی؟ همه چی خوبه؟ ژینو ام...
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7334 بخوا اونه حالم گیریابونازانی نی نی یارکان چون تکما رفتاریان کردو شریان کرددوای اویش پیامم بووهات تذک ... باشە جەرگم خواااا شکور خاسی وەڵا فرە نگرانو بوین لە تارانی ،هۆش و بێ وەڵا بۆ پەیاموشتە بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
زهرا_ملکه_کوردستان عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 7650 سلام عزیزم فداتشم خوب که نیستم میگذره🫠ببخشید😔بخدا همه اکانتام تعلیق مشکی شدن این یکی فقط موند اونم ... خواهش میکنم عزیزم❤🥰..اره اینجا خوبه همه چی خداروشکر ..شهر به روال قبلی برگشته تقریبا