2777
2789

وی ژینۆ وی ژینۆ لەبەر دەسم بوایی ئاااخ😑😑😑😑

خوا شکور خاسی فرە پەرۆشوو بوین تەک زەهرا

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وی ژینۆ وی ژینۆ لەبەر دەسم بوایی ئاااخ😑😑😑😑خوا شکور خاسی فرە پەرۆشوو بوین تەک زەهرا

بخوا اونه حالم گیریابو

نازانی نی نی یارکان چون تکما رفتاریان کردو شریان کرد

دوای اویش پیامم بووهات تذکریان دا نازانم بو سایت بو یا جیگی تر

اینستایش وصل بو تیتر تواو داغان بوم بوخشه

ژینو ام...

سلام ژینو خوبی؟؟ ...به خدا انقدرر بهت پیام دادم و نگرانت شدم ..خداروشکر که سالمی و برگشتی❤

سلام عزیزم فداتشم خوب که نیستم میگذره🫠

ببخشید😔بخدا همه اکانتام تعلیق مشکی شدن این یکی فقط موند اونم دوازدهم باز میشد شماره هم پیدا نمیکردم وصل شم

خودت خوبی؟ همه چی خوبه؟

ژینو ام...

بخوا اونه حالم گیریابونازانی نی نی یارکان چون تکما رفتاریان کردو شریان کرددوای اویش پیامم بووهات تذک ...

باشە جەرگم خواااا شکور خاسی وەڵا فرە نگرانو بوین لە تارانی ،هۆش و بێ وەڵا بۆ پەیاموشتە

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

سلام عزیزم فداتشم خوب که نیستم میگذره🫠ببخشید😔بخدا همه اکانتام تعلیق مشکی شدن این یکی فقط موند اونم ...

خواهش میکنم عزیزم❤🥰..اره اینجا خوبه همه چی خداروشکر ..شهر به روال قبلی برگشته تقریبا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز