من و رلم تصمیم گرفتیم تا قبل ازدواج رابطه نداشته باشیم ولی اون الان همش داره این حسو بهم میده که دارم تحمل میکنم، یجوری احساس منت گذاشتن سرم میده که انگار تقصیر منه...
من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا اگه قصدت ازدواجه فردای رابطه میگه پس با همه رابطه داری و میزاره میره خودشم نگه رفیقاش میگن بهش
من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان
گولش رو نخور ترفند پسرا همین چیزهاست اگه واقعا بخوادت صبر میکنه بگو خیلی تحت فشاری خوب زودتر خودت رو آماده کن برای خواستگاری و ازدواج
لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن
نه یعنی اینکه بخاطر تو مجبورم نیازمو سرکوب کنم و...
اها فهمیدم، انتخابش با خودته خب اگه دوسش داری و واقعا بهش اعتماد داری و میدونی که تا همیشه باهمید اگه دوس داری انجامش بدین ولی اگه دوس نداری صبرکن تا ازدواج کنین (: