2777
2789
عنوان

ارزش زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 130 پست
وای نیوشا حرف دل منو‌ زدی یعنی خیلی زمان ها هنگ میکنم از این طرز فکر ورفتار گاهی به خودم شک میکنم از ...

چی بگم. من خودم اصلا تو قید و بند اینجور چیزا نیستم. دوست دارم کار اجتماعی کنم تا خاله زنگ بازی. البتا مجردم واقعا نمیتونم ازدواج کنم دست و پام رو ببندن 

چی بگم. من خودم اصلا تو قید و بند اینجور چیزا نیستم. دوست دارم کار اجتماعی کنم تا خاله زنگ بازی. الب ...

عزیزم انتخابت درست باشه با یکم گذشت و‌مدیریت میشه به همه چی رسید ازدواج درست مایه شادی و ارامشه اصلا فکر نکن جلو پیشرفتت رو میگیره برعکس خوبیای زیادیم داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دقیقا... منم ب خودم شک میکنم ... و گاهی فقط گاهی خودمو مقایسه میکنم اما طرز فکرم این نیست و فقط رف ...

اره این رسیدگی که لازمه نباید شلخته باشیم فقط در تاسفم که رسیدگی و رژ قرمز رو طناب میدونن برای به بند کشیدن یه مرد همین الان تاپیک بغلی خانمه داره ناله میکنه که شوهرش میره کوه با یه گروه و زندگیشون خراب شده چون شوهره حرفش رو گوش نداده که نره اخه جو گروه از دید اون خانوم بخاطر وجود چند تا زن و‌چیزی که اون خانم شوخی +۱۸ تلقی میکنه خوب نیست و ... اینان که ادمو از خودش بیزار میکنن زن باید زیبا باشه به خودش برسه تا زیبا بشه ولی نه که همه فکرش رو درگیر کنه و بخواد قله های خوشبختی رو با زیبایی فتح کنه !

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اره این رسیدگی که لازمه نباید شلخته باشیم فقط در تاسفم که رسیدگی و رژ قرمز رو طناب میدونن برای به بن ...

اون تاپیکو منمخوندم...

اتفاقا موافق نیستم ک همسرش خانواده شو تنها بزاره و با یه عده جوون مجرد ک تو حال و هوای خودشونو دوران خودشونن بره کوه...

اونم نه بخاطر اینکه ی وقت ندزدنش... نه.. چون اگه همه شونم مرد بودن باز از نظر من درست نبود...

مخالف وقت گذرونی با دوست نیستم اما نه همیشه نه هر هفته نه اینکه همه ی تفریحت با اونا باشه و ب خاطرش تو روی همسرت وایسی.

من هم اگه جای اون خانوم بودم ناراحت میشدم چون از همسرم انتظار دارم روز تعطیل ک فرصت داره همراه من و فرزندم باشه... و اگه خوشی ای هست با هم باشیم... 

جایی بریم ک هر دو لذت ببریم .. مشکلی نداره تو جمع باشیم اما با هم باشیم.. 

حالا در ماه یه جمعه ام بره با دوستاش باشه...

بالاخره زندگی مشترک یه سری ملاحظات میخواد....

زیاد جبهه گرفتنم خوب نیست...

من اگه یه کار درست انجام بدم اما دوستم از اون کار ناراحت بشه.. خوب به خاطرش کوتاه میام حالا از یه چیز کوچیک ک شاید بهم خوش بگذره ب خاطر اینکه دوستم ناراحت نشه میگذرم.... 

تو زندگی زن و شوهرم همینه...

اون مرد اگه خوشحالی زن و بچه ش و ارامششون براش مهمه باید از اون جمع بگذره... 

اما طرز بیان خانومشم اشتباه بود...

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
اون تاپیکو منمخوندم... اتفاقا موافق نیستم ک همسرش خانواده شو تنها بزاره و با یه عده جوون مجرد ک تو ...

من حس کردم خانومه ناراحته چون گروه مختلطه چون تو یه پست گفت خانومای گروه میرن قله شوهرشم میخواد بره قله .وگرنه از اون لحاظ که اره اولویت اول باید خانواده باشه خود منم باشم تحمل نمیکنم .پس احتمالا درست نخوندم بد برداشت کردم

من حس کردم خانومه ناراحته چون گروه مختلطه چون تو یه پست گفت خانومای گروه میرن قله شوهرشم میخواد بره ...

نکنن چکار کنن مثلا چ افتخاری برن کسب کنن درس میخونن بهترین رشته کار نیس باید برن زیر دست یه مردمنتشو بکشن حتمن شکمت سیره همه چیت اوکی هس که این حرفا میزنی نفست جای گرم در میشه

من حس کردم خانومه ناراحته چون گروه مختلطه چون تو یه پست گفت خانومای گروه میرن قله شوهرشم میخواد بره ...

اره گفت توشون حرفای بالای هجده میزن و دخترم هستن و....

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
اره گفت توشون حرفای بالای هجده میزن و دخترم هستن و....

منم روهمین پستاش فکر کردم نگرانه و اینکه میگفت میترسه دیگه شوهرش حرفش رو گوش نکنه حسم این شد

نکنن چکار کنن مثلا چ افتخاری برن کسب کنن درس میخونن بهترین رشته کار نیس باید برن زیر دست یه مردمنتشو ...

نه عزیزم اتفاقا من خودم زخم خورده ام ولی نذاشتم درروی اون پاشنه بچرخه تو ۱۸ سالگی یه مادر بیوه بودم با یه نوزاد. شب از ترس اینکه بچمو ببرن خواب نمیرفتم بچه بغلم بود ساکشم دستم بود اواره دادگاه بودم سر قیومت و حضانتش چون پدربزرگش میخواست پسرمو ببره . تو اون وضع باز کنکور دادم رفتم دانشگاه و درس خوندم حتی پدر خودم موافقم نبود میگفت برم خیاطی یاد بگیرم جا درس خوندن روزی که پسرمو بردم مهد کودک چون در اثر توجه زیاد لوس شده بود و اوتیسم بود به صلاحش بود توی جامعه باشه برادر بزرگم بدترین نوع برخورد رو باهام کرد ولی کوتاه نیومدم ارشد گرفتم سرکار رفتم و الانم شغل خودمو دارم

شغل به ما عزت میده؛ بهمون شخصیت میده، خانمی که می‌گفت بچه میارین باید بهش توجه کنید و به خودتون برسید و اینا، عزیزم مطمین باش یه بچه هم مادر تحصیل کرده و قدرتمند میخواد. من همسر خیلی خوبی دارم زندگیم شکر خدا خوبه و بچه هم ندارم. اما احساس میکنم یه چیزی کمه، با خیلی چیزا سعی کردم پرش کنم، باشگاه رفتم به خودم رسیدم از سر و کول شوهرم بالا رفتم آشپزی آنچنانی کردم،اما درونم از خودم راضی نبودم، و حس میکردم هنوز هم همسرم نهایت رضایت رو ندارم. اما وقتی شروع کردم به یاد گرفتن و خوندن کتاب و کلاس زبان و دنبال کار رفتم با اینکه وقت کم میارم واسه خونه داری و به خودم رسیدم همسرم دایم داره تحسینم می‌کنه و اتفاقا آنقدر تو کارای خونه کمک می‌کنه که کمبود ها جبران شده.

مردها خیلیاشون از قدرت زن میترسن، واسه همین تو ذهن ما فرو میکنن وظیفه اصلی زن خونه داری و بچه داریه. مگه عصر هجره؟ ماها خیلی ارزشمندتر از تو خونه موندنیم، اگر تو خونه بمونیم کی میخواد تبعیض های جنسیتی رو کمرنگ کنه؟ مردا؟

خودتون رو دست کم نگیرید، مادری شغل نیست، یه نقش هستش، خیلییییی هم مهمه،اما غذا دادن و بغل کردن و ... مهمتر از دادن به الگوی قوی به بچه تون نیست. لزوما منظورم کار کردن هم نیست.اگر کار هم نمیکنید مطالعه کنید، یه مادر کتابخون هزار برابر بهتر از مادریه که ده جور خوردنی به بچه اش میده.

مادری کردن دیگه فقط غذا دادن و بازی و شست و شو و ... نیست، شما باید شخصیت بدید به بچه هاتون. تمام این مردای عوضی که الان می‌بینید زن هایی تربیت کردن که تربیت کردن رو بلد نبودن! زن هایی که ضعیف بودن و نتونستن به پسراشون بفهمونن یه زن چقدر ارزشمنده و قدرت داره!

شغل به ما عزت میده؛ بهمون شخصیت میده، خانمی که می‌گفت بچه میارین باید بهش توجه کنید و به خودتون برسی ...

بهترین و جامع ترین نظر 👌