2777
2789
عنوان

ارزش زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 130 پست
دقیقا مقاومت در مقابل نفهمیدن😂

برای اینا کاری نمیشهکرد یه جمله هم اخیرا ازشون شنیدم که هنوز مغزم هنگه میگفتن عروس سن بالا قشنگ نیست عروس ۱۵-۱۶ ساله قشنگه رسما زن رو عروسک ... دیدن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خیلی جالبه مثلا طرف میگه میخاستم برم با دوستم بیرون شوهرم کتکم زده و‌کلی فحش داده کامنتای کاربران عزیز

شوهرت مهم تره یا دوستت؟

بیرون نری‌ میمیری؟

چرا رو اعصابش رفتی خدا لعنتت کنه

تفریح میخای چیکار؟

یعنی زن شده برده دست مرد

خدا نسلتونو منقرض  کنه😒

She is everything I ever wanted.... 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم خيلي مخالفم با وجود اينكه همسرم واقعا جزئي از وجودمه ولي يكبار براي هميشه بهش گفتم  من همين ...

والا منم هنوز بعد از دو سال درست براش زن نبودم طفلی صداشم‌درنمیاد میگه بودنم مهمتره تا این چیزا منم روز اول همه چیو واضح گفتم اونم قبول کرد اینم گفتم علاقه و تفاهم نباشه با ده تا بچه هم میرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
برای اینا کاری نمیشهکرد یه جمله هم اخیرا ازشون شنیدم که هنوز مغزم هنگه میگفتن عروس سن بالا قشنگ نیست ...

وقتی کسی تنها توانایی و اسنعداد زنو توی اندام و چهره میدونه چه توقعی داری گلم😊

خیلی جالبه مثلا طرف میگه میخاستم برم با دوستم بیرون شوهرم کتکم زده و‌کلی فحش داده کامنتای کاربران عز ...

هر چیزی جای خودش خود ادم مهمتره بنظرم البته اول بچه چون مسئولی بعد خودت و شوهرت

وقتی کسی تنها توانایی و اسنعداد زنو توی اندام و چهره میدونه چه توقعی داری گلم😊

اره واقعا فقطدرک نمیکنم این حجم کوتاه بینی رو

خیلی جالبه مثلا طرف میگه میخاستم برم با دوستم بیرون شوهرم کتکم زده و‌کلی فحش داده کامنتای کاربران عز ...

اصلا داغون این پستام میان میگن دوستت مهمتره یا شوهرت 

تازه میان میگن خب حق داره شوهرت 

اصلا در این حد رضایت از بردگی اگه برده های آمریکایی داشتن که هیچ وقت انقلاب نمیکردن

من الان تو یه تاپیکی دارم اعصاب خودم رو منفجر میکنم احساس میکنم با یه ربات دارم حرف میزنم که برنامه ...

منم دیشب داشتم یه تاپیکی رو میخوندم

البته مال چن ماه پیش بود و قفل شده، حدود 30 صفحه تاپیک جلو رفته بود

تاپیک یه خانم باردار که از بی مسئولیتی شوهرش شاکی بود(بیشتر از این نمیگم شاید راضی نباشه)

حالا کل صفحات، به جز یکی دو نفر، استارتر بنده خدا رو به رگبار بسته بودن که مرده، غرور داره، باهاش بد حرف زدی و فلان

انگار زن آدم نیس!

من در نی نی سایت:    

😕من عاشق زیبایی ام خودمم خوبع چهره ام ولی کلا زیبا ترشدنو خیلی دوووس دارم همیشه هم ارایش دارم همیشه هم ب خودم میرسم فقط و فقط وفقط برای دل خودم ن جلب توجه ن هیچ چیزدبگه ای پیش شوهرمم خیلی وقتا بدون ارایشم شوهر ادم باید همه جوره ادموببینه بارایش بی اراسش خوشگل داغون همه جوره!ولی خب خیلیا مثل من ب خودشون رسیدنت دوس دارن باهاش انرژی میگیرن واین کارو فقط وفقط برای دل خودشون میکنن ن عقده ی جلب توجه دارن ن هیچی دیگ...

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  
اصلا داغون این پستام میان میگن دوستت مهمتره یا شوهرت  تازه میان میگن خب حق داره شوهرت  ا ...

هنر زن شده زاییدن و در اسارت بودن چی شد به اینجا رسیدیم؟

افتخارم میکنن!!

من الان تو یه تاپیکی دارم اعصاب خودم رو منفجر میکنم احساس میکنم با یه ربات دارم حرف میزنم که برنامه ...

خخخخخ تراشه هاش الان منفجر میشه در مقابل این همه نفهمیدن

سه بار سکته زدم والا من خوشحالم که شوهر کردم حالا با هر بدبختی دارمش خوشحالم کلا شعار این بود 

آره متوجه نیستن ما خودمون و نميگيم کلا ميگيم ازدواج تو سن پایین درست نیست وگرنه من خودم 19سالگي عروسی کردم قبلشم عقد و نامزد بودم حالا من شانس آوردم زندگیم خوبه درسمم ميخونم نباید بگیم اصل کار درسته حالا هی بهش بگو تا فردا میگه من پوستم خوبه من جوونم من فلان بعد تاپيک قبليا استارتر سر این بود نامزدش بهش محل نمیده و شماره دختر دیده تو گوشيش

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
😕من عاشق زیبایی ام خودمم خوبع چهره ام ولی کلا زیبا ترشدنو خیلی دوووس دارم همیشه هم ارایش دارم همیشه ...

برای خودتی و دلت این خیلی مهمه و‌خوبه تا اینکه برای جلب مرد بیای رژ قرمز بزنی