2777
2789
عنوان

توروخدابگید

216 بازدید | 27 پست

بچه ها من حاملم هفته۸ و شوهرم تک فرزنده و خانواده ش میدونن و وضع مالی خوبی دارن ما اپارتمان نشین هستیم و بنام مادرشوهرشنبه هفته میش همسرم گف بیایید خونه بخریم ویلایی زنمم طلاهاش میفروشه بعد پدرش توروم نگده کرد گف میفروشی هرکار کنی باز خونه بخریم ب نام مادرشوهرمه من گفتم این چ حرفیه مگ من چنبره زدم رو اموالتون وگریه کردم گف ادم از قبل باید بگ ودیگ ۵شنبه این هفته دعوت کردن فقط فردای بحث مادرشوهرم پیام داد خوبی ترسید ی چیم شده باشه چون همون شب میلرزیدم بعد اون دیگ خبری ازشون نشد ودعوتم نکردن بنطرتون منم الان بعد۸روز پیام بدم یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای همچین کاری کنی؟

هی دودل هستم از طرفی با وجود ی نوه دوساله اصلا خبری نگرفتن ازمون و هیچ دعوتی ک ۶ساله ۵شنبه میریم انجام ندادن و بحث طولانی تر بودا باباش گف گفتم سال دیگ نگی طلام دوبرابر شده خونه بیشتر بدید گفتم من همچین فکرنکردم

گریه نداره که. بگو نمیخوام خونه ویلایی. پولاتونو جمع کنین خونه بخرین.

طلا زیاد دارن ولی خسیس هیچی ب نام همسرمم نمیزنن اونشبم ترسیدن ب میزان طلا ی وقت خانه ب نامم کنن گفتم بعد ۶سال منو اینطور شناختید واقعاکه

میدونی هیجکس ندارم خانوادمم۶ساله قهرن

شوهرت و داری. پسرت و فرشته ی توو راهیت و داری. با ناز و دلبری همسرت رو بکشون سمت خودت بهش تکیه کن و نشون بده بهش چقدر اون شب اذیت شدی، کلامی نه هااا، نشون بده. کسی که پسر خودش و نوه ش براش مهم نیست، برا تو هم چیزی نمیشه

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی دودل هستم از طرفی با وجود ی نوه دوساله اصلا خبری نگرفتن ازمون و هیچ دعوتی ک ۶ساله ۵شنبه میریم انج ...

اگر میخواد بزنه به نام مادر شوهرت به نظر من این کارو نکن

بازم هر طور خودت میدونی ولی حساب حسابه کاکا برادر

وقتی اونا از همین اول رک باهات حرف زدن که یعنی همین اول حرفا رو زده باشن توهم نباید مظلوم نمایی میکردی

اگر به نام خودت زدن به همون مقدار ... این کارو بکن اگر نزدن همچین کاری نکن به نظرم

بازم خودت هر طور صلاح میدونی