2777
2789
عنوان

توروخدابگید

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست
شوهرت و داری. پسرت و فرشته ی توو راهیت و داری. با ناز و دلبری همسرت رو بکشون سمت خودت بهش تکیه کن و ...

شوهرم الان هوام داره یادشه یک هفته بعد یادش میده کلا برمیگردع همکن سمت

طلا زیاد دارن ولی خسیس هیچی ب نام همسرمم نمیزنن اونشبم ترسیدن ب میزان طلا ی وقت خانه ب نامم کنن گفتم ...

عزیزم این کارو نکنی طلاتو بفروشی خونه بزنی به نام اونا. اونا دلشون به حال پسر خودشون نمیسوزه میخوای به حال شما بسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این کارو نکنی طلاتو بفروشی خونه بزنی به نام اونا. اونا دلشون به حال پسر خودشون نمیسوزه میخوای ...

والا من اصلابه این فکر نکردع بودم حتی ب نام من کنن تهش میگفتن بنام پسرتون ولی بنام اونم نمیکنن میخوان تحت کنترل باشیم بنظرتون براپیام ب مادرشوهرم پیشقدم بشم یانه

چقد ساده ای..چرا بلید طلاتو بدی خونه به نام مادرشوهرت بخری ..بفکر خودت نیستی بفکر بچت باش..به عروس خوبا مدال نمیدن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

نه نده بگو همونی که خونه قراره به نامش بشه طلابده چرامن بدم

تازه طلبکارم شدن اشکم دراوردن انقد مادرشوهرن طلا داره که حد نداره سکه تمام انقد دارن خیرش نمیرسه به یک بچش

بنظرتون من پیام ندم بهش بزارم اون بیاد؟

چقد ساده ای..چرا بلید طلاتو بدی خونه به نام مادرشوهرت بخری ..بفکر خودت نیستی بفکر بچت باش..به عروس خ ...

نه من نمیخواستم من هدفم این بود به نام شوهرم بشه ولی اونا ترسیدن ب نام اون بشه من بکشم بالا حتی به مادرش گفتم بابا باید درمورد طلاهایی که خانوادم خریدن نظر بده چبکار کنم هیجی نگف

به هر میزان که طلا میدی خونه باید به نامت بشه

اونا سریع دست پیشو گرفتن پس نیوفتن. تو بخشی از پولو بدی ولی کل خونه ب نام مادرشوهرت باشه؛ ن حتی شوهرت، مادرشوهر!

این چ منطقیه

طلاهاتو نگه دار خودتون کار کنین پول جمع کنین تا صابخونه شین ک زیر بار منت کسیم نباشین

یه هفته خبر نگرفتن ک نگرفتن؛ چرا انقدر پیگیری؟ مگ نون شبتونو اونا میدن

والا من اصلابه این فکر نکردع بودم حتی ب نام من کنن تهش میگفتن بنام پسرتون ولی بنام اونم نمیکنن میخوا ...

میتونین آشتی کنین. ولی این نباید نقطه ضعفت باشه که طلا بدی خونه بزنن بنام خودشون. فردا اگه اتفاقی برای اونا بیفته اموال بین ورثه تقسیم میشه و در این بین طلای شما از بین میره

چرا حرصی شدم از تاپیکت

اونا دارن کلک میزنن بهتون طلا تو بگیرن و خونه ب نام مادره بشه

ولی توو فقط برات این مهمه ک یه هفته س سراغی ازتون نگرفتن.

لطفا منطقی فک کن

میشه برا عاقبت بخیری بچه های طلاق صلوات بفرستی💙