2777
2789
عنوان

دختر احمقم

1406 بازدید | 72 پست

تازه براش مارکر گرفتم برای طراحی برده مدرسه چندتاش گم کرده چندتاشو معلوم نیست چیکار کردن رنگ نمیده حیف پول واقعا مغزم دیگه نمیکشه

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالشه؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

هنرستان و خرجاش دیگه خاله اذیت نکن تورخوداا🫠😭😂

یعنی مامان منم حسش اینه منم تا حالا 2تا ماشین حساب شکوندم حسابداریم

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

چند سالشه

دهمه

بچه ست دیگه.. باتید بهش یاد بدی دراشونو باز نذاره که خشک بشه و هر روز یکی یا دو تا بدی ببره! اشتباه از خودت بوده

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

احمق نگیدجسارتن درضمیرش می شینهبازم بخرید

والا رو گنج ننشستم