2777
عنوان

دختر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 72 پست
هنرستانیه و یا گرافیک میخونه یا طراحی لباس

اوهوم. به نظر من که یه جا نباید خرید. وضعیت همین میشه. هر وقت لازمه بخره خوب. بچه ها یه چیزیو زیاد ببینن قدرشو نمیدونن

زندگی میگن برای زنده هاست اما خدایا / بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که

خودتو اذیت نکن

ولش کن بچه را سر یه ماژیک

همینو من برا دخترم خریدم که بزنه بترکونه هیچ وقتم به قیمت هیچی فکر نمیکنم

خودم لباس و مانتو زیاد نمیخرم اما بیا فقط ببین چقدر وسیله جوراواجور براش میخرم

گمم بکنه که فداسرش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا اینقد دست به دست تو کلاس چرخیده استفاده شده که دیگه خشک شده

آره اینم هست یه سری ها واقعا سو استفاده گرن مارکر دونه ای 5 تا دونه میگیرن بعد میوفتن به جوش وسیله مردم

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

پسر منم هر وقت مداد خوشگلی ،یا اتود براش میگیرم گم میکنه ولی مدادهای کوچک شده شو داره حس میکنم یکی ...

اره راست میگی ممکنه کسی برداشته باشه ولی این نباید چشماشو باز کنه مراقب وسایلش باشه دور از چشم من برده مدرسه

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
مثلا دختر من کلاس نقاشی میره مداد رنگی واسش خریدم ۱و خورده ایکلاس دومه

آره وسیله نقاشی افتضاح گرونه خداروشکر علاقه به طراحی لباس اینا نداشتم یا معماری یه اتود ساده 100 130

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

دختر منم مدرسه ای میره که بچه ها از نظر مالی در سطح بالایی هستند و لوازم التحریر مارک میگیرن ک گرونه اینم فکر کن هر چی تو کلاسشون می دید میخواست حالا هر بچه ای یک چیزی داشت اما این می گفت نه من میخوام دلم خواسته و فلان.

من با اینکه مشکل مالی ندارم گفتم دنبال راه حل باشم به هر حال از یک جایی به بعد نمیشه

چندین راه حل امتحان کردم اما این راه حل برام جواب داد. گفتم ماهانه به خودت پول میدم هر چی میخوای از کارت خودت بخر از وقتی اینکار کردم شروع کرد به پس انداز الان هفتاد میلیون پس انداز داره.

لایک نکنید 💗خانم معلم مهربون... متاهل و متعهد

[QUOTE=409506140]اره راست میگی ممکنه کسی برداشته باشه ولی این نباید چشماشو باز کنه مراقب وسایلش باشه دور از چشم من بر ...[/QUOTE

آره باید یاد بگیرند ،شوهرم دیگه برا پسرم اتود نمیخره برای تنبیهش

اره راست میگی ممکنه کسی برداشته باشه ولی این نباید چشماشو باز کنه مراقب وسایلش باشه دور از چشم من بر ...

والا من میبینم خودشون پخش میکنن بین هم

انگار نه انگار پدرمادر پولشو دادن

حتی خوراکی من دیدم یکی با قابلمه میاره خودش نمیخوره میگه مامانم داده میده دوستاش زنگ تفریح پنج شش نفری میخورن به مامانشم نمیگه

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...