2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی

1009 بازدید | 37 پست

یاد دوسال پیش خودم افتادم که ازین مطب به اون مطب میرفتم و ترس و استرس داشتم که کار دکتر خوب نباشه تا اینکه دکتر بابک محی صفت و پیدا کردم و پیشش عمل کردم به قدری راضیممم حد نداره برای من که تنها نقص صورتم بینیم بود خیلی مهم بود که چه شکلی بشه بینیم گوشتی بود تقریبا و شکستگی داشت

عکس بینیمو براتون میزارم

هرکسی میخواد عمل کنه سوالی داره بپرسه

عمه ام پیش این دکتر عمل کرده راضی نیست چن نفر دیگه هم پرسیدن راضی نبودن گفتن میده تکنسین عمل میکنه شانس شما خوب بوده خودش عمل کرده

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدایا شکرت❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمه ام پیش این دکتر عمل کرده راضی نیست چن نفر دیگه هم پرسیدن راضی نبودن گفتن میده تکنسین عمل میکنه ش ...

من دوسال پیش عمل کردم والا خودش عمل کرد منم چند نفر دیگرو میشناسم عمل کردن پیشش راضین کی عمل کرده عمه شما

من دوسال پیش عمل کردم والا خودش عمل کرد منم چند نفر دیگرو میشناسم عمل کردن پیشش راضین کی عمل کرده ع ...

خیلی وقت فکر کنم پنج سال میشه یا بیشتر خودش میگه تغییر نکردم بنظر من از بینی قبلی بهتره میخواد دوباره ترمیم کنه

از اذیتاش هم بگو لطفاً

روز اول یکم تو ریکاوری میسوزه بخیه هات بعد اوکی میشی چند روز اول فقط گلوت خشک میشه سر اینکه با دهن باز نفس میکشی و گچ حوصلتو سر میبره بیشتر باید صبوری کنی تا گچتو برداری

ووااایییی🥶

من میخوام شهر خودم عمل کنم تهران میترسم اگه خودشون عمل میکردن خوب بود کاش اتاق عمل دوربین داشت