2777
2789
عنوان

زده به سرم🤮🤮😵‍💫😵‍💫

229 بازدید | 16 پست

نمی دونم چم شده اه

خواهش میکنم بهم نخندین خودمم نمیدونن بخندم یا گریه کنم

من یه خواستگار خیلی خوب داشتم هم خانوادشون خول بود و هم وضع مالیش خوب بود خیلی دورادور فامیل هم میشیم سال قبل خواستگاری کرد منم اصلا به ازدواج فکر نمیکردم چون برای کنکور میخوندم بابامم جواب منفی داد و من اصلا برام مهم نبود و گفت درس میخونه امسال رتبه ها اومد ولی چون پزشکی شهر های دور می یاوردم نرفتم باز پشت کنکور موندم تا پزشکی شهر خودمو بیارم .امسالم خواستگاری و بابام بازم گفت درس میخونه و منم واقعا قصد ازدواج نداشتم و خودمم جوابم همین بود و برام مهم نبود

تا اینکه عکسشو بهم نشون دادن نمیدونم از اون روز یه جوری شدم ولی بازم برام مهم نبود تا اینکه دوهفته پیش شنیدم ازدواج کرده از اون روز نمی دونم چم شده

آخه هی با خودم میگم به درک درستو بخون خانم دکتر شو

ولی هی عکسش می یاد جلو چشام و یه جوری میشم ناراحت میشم آخه من که اهل عشق و عاشقی نیستم پس این خوره چیه که به جونم افتاده و ول نمیکنه؟؟؟؟

جتی تمرکز ندارم درست و حسابی درسمو بخونم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رفیق حسودیت شده...میدونی....خانوم دکتر بشی صد تا بهتر و خوش تیپ تر برات صف میکشن

حسودی که آخه اصلا ندارم نمیدونم که چم شده هی عکس پسره می یاد جلو چشمام لعنت به اون عکسی که نشونم دادن ای لعنت

حسودی که آخه اصلا ندارم نمیدونم که چم شده هی عکس پسره می یاد جلو چشمام لعنت به اون عکسی که نشونم داد ...

با درس خوندن که مشکل نداری؟

چون من وقتی که میخوام درس بخونم انواع فکر و خیال به سرم میزنه

با درس خوندن که مشکل نداری؟چون من وقتی که میخوام درس بخونم انواع فکر و خیال به سرم میزنه

نه اصلا خودم تعجب میکنم منی که عاشق درس خوندنم و تمرکزم خیلی زیاد ولی از اون موقع هی فکرم درگیره

اومد رید تو زندگیم بعدشم رفت مرتیکه عوضی🤮😤