pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 330 عنوان پرنده 121 بازدید | 21 پست پرنده شما هم سیم شارژر و سیم تلویزیونو مبلو همچیتونو جویده و کلی بهتون ضرر زده؟؟؟ بی احترامی ممنوع. 1404/11/12 | 02:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nik_san عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2117 عاشق سیم بود سیم تی وی رو ترکونده بود هرکاری هم میکردم باز یه راهی پیدا میکرد که بره پشت تی وی سیمو خراب کنه
pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 330 عاشق سیم بود سیم تی وی رو ترکونده بود هرکاری هم میکردم باز یه راهی پیدا میکرد که بره پشت تی وی سیمو ... وای بعد چیکار کردید سیم تیوی رو؟الان چیشده😢من ۳ بار سیم شارژرو عوض کردم گرونم بودن یکهفته نشده شیم شارژر نو گرونمو ترکوند دوباره😭😭😭😭😭😭 بی احترامی ممنوع.
nik_san عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2117 وای بعد چیکار کردید سیم تیوی رو؟الان چیشده😢من ۳ بار سیم شارژرو عوض کردم گرونم بودن یکهفته نشده شیم ... چسب برق زدیم اون تیکه رو با یه پرنده دیگه جفت شد🥲عروس من کاغذ خیلی دوست داشت و رول میکرد و تنها سیمی که سمتش میرفت سیم تی وی بودیکی دوبار رفت سمت لوستر که سریع پرش دادمخداروشکر سیم لوسترو ندید
pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 330 چسب برق زدیم اون تیکه رو با یه پرنده دیگه جفت شد🥲عروس من کاغذ خیلی دوست داشت و رول میکرد و تنها سیم ... وای من دیگه آنقدر گریه کردم سیم شارژرمو داغون کرد سیم شارژر جدید گرفتم دوباره جوید چسب برق خوبه؟به گوشی آسیب نمیزنه؟چی بگم ولا موندم دیگه چ کنم بی احترامی ممنوع.
nik_san عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2117 وای من دیگه آنقدر گریه کردم سیم شارژرمو داغون کرد سیم شارژر جدید گرفتم دوباره جوید چسب برق خوبه؟به گ ... ببین خب چسب برق رو معمولا رو سیم لخت میزنن و پرنده منم سیمو لخت کرده بود قشنگ و پلاستیکشو جویید بود ولی واسه شارژر نمیدونم چون مرتب استفاده میکنی حواست باشه اتصالی نکنه سیمشولی اگه شارژر جدید گرفتی از این کابلای کنفی بگیر یا دور سیم محافظ بزن
pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 330 بزارش تو قفس بچه بدو😅 تو قفس میزاریم انقدر داد میزنه که منو بیارید بیرون🤦🏻♀️😁امروز از صبح فقط نگهبان پرنده شدم داد میزنه بیاد بیرون بعد همه جا میچرخه گاز میگیره قیافشم آدم میبینه نمیتونه دعواش کنه😢😁 بی احترامی ممنوع.
parisa1379 عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 167 تو قفس میزاریم انقدر داد میزنه که منو بیارید بیرون🤦🏻♀️😁امروز از صبح فقط نگهبان پرنده شدم داد میزن ... اخیییی😍😍😂 عکسشو بفرس برام🥰
pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 330 اخیییی😍😍😂 عکسشو بفرس برام🥰 باشه حتما❤️😁وروجکه بی احترامی ممنوع.
pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 330 اخیییی😍😍😂 عکسشو بفرس برام🥰 خواهرم جونش به جون پرندش وصله بی احترامی ممنوع.
pariiimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 330 اخیییی😍😍😂 عکسشو بفرس برام🥰 این خانمه🫣😁 بی احترامی ممنوع.