2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭

268 بازدید | 18 پست

۲روزه حالم خیلی بده همش فکر خودکشی میاد به سرم. حس میکنم هیچکی رو ندارم و واسه هیچکی مهم نیستم. حتی از خدا هم ناامید شدم. انگار اصلا وجود نداره که خواهش ها و دعاهای منو ندیده. نه تو خانواده نه دوست، هیچکی نیست دردامو بفهمه. تراپیستم هم دیگه عین خیالش نیست تو چه حالی هستم.

ولی من خیلیییی زحمت کشیده بودم که خودمو از یه جهنم نجات بدم و امیدوار بودم که خدا تهش برام جبران میکنه. اونم درحقم نامردی کرد 😔

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا اینطوری نگووووو مگه میشه مهم نباشی برای کسی به خودت بیا

فک میکنی خودکشی خوبه؟!

خدای نکرده بعد انجام مث چی پشیمون میشی میخوای یکی همون لحظه نجاتت بده تمام تارو پود آدم میترکه مرگ راحتی مگه واااا

بی احترامی ممنوع.

توتنها نیستی خیلی ازماها از زندگی کردن فقط نفس کشیدن رو داریم ولی محکومیم ب ادامه . برای خودت خوشی درست کن حتی شده خوردن یه لیوان قهوه یا چایی توتنهاییه خودت و با مزه مزه کردنش نفس عمیق بکش. همین کارای کوچولو یادت میاره که زندگی خیلی سخت نیست

اگه باز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹

چرا گلی جونم چی شده

خیلی چیزا. انقدر زیاده که شاید یه کتاب بشه. کلی مشکلات برام پیش اومد که کمرمو شکست. دوباره بلند شدم به زور دارو و تراپیست از اول شروع کردم. خیلی امیدوار بودم که بالاخره تهش تلاشم نتیجه میده اما نمیدونم چرا انقدر تو تمام زمینه ها بدشانسم. درس ،کار، ازدواج... هرچی که فکرشو کنی، همش خراب شد 💔

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

سلام درکت میکنم همه شاید تو زندگیشون یه بار برسن به این نقطه اما یه چیزی واقعا تنها نیستی با خدا درد و دل کن حداقل اون حرفات و بدون قضاوت میشنوه ودمبخوای بدونی چجوری میشنوه ناخودآگاه آروم میشی فقط خیلی راحت درد و دل کن باهاش امتحان کن حتما...

بعد اینکه خودکشی نه اصلا میدونی چرا چون تو نباید خیلیا رو با نبودنت خوشحال کنی تو میتونی هنوز انجام بدی کاری و که میخوای میتونی به رویات برسی چون بعد هر تاریکی قطعا منتظر یه روشنایی باش

راستی تو نباید انقدر شکننده باشی فقط یکم خسته شدی به ذهنت استراحت بده و دوباره شروع کن میتونی چون تا اینجا تونستی

تجربه مشابه بهت اینکه برای یه هدفی سالها دارم تلاش میکنم به دلایل مسخره ای نمیشه ولی من وقتی رسیدم به اون نقطه نشدن بلند شدم حتی اگه نتیجه ای رو نگیرم که میخوام دلم آرومه که تونستم بلند بشم توام میتونی دختر...

خدا بزرگه 🌼💞

کاش اینطور بود. چقدر صداش زدم. یادمه چندسال پیش با گریه بهش گفتم تو مثل بنده هات نیستی، نزار دوباره بشکنم. ولی گذاشت. هزار بار به درِ بسته خوردم. حتی ۱بار یه چیزی خوب پیش نرفت برام 💔

ای بابا اینطوری نگووووو مگه میشه مهم نباشی برای کسی به خودت بیا فک میکنی خودکشی خوبه؟!خدای نکرده بعد ...

منم بخاطر همینه که هنوز کاری نکردم. خیلی دلم میخواد زندگی کنم. دارم دستو پا میزنم فقط یه دلیل و بهانه جور بشه برام که دلم خوش بشه. ولی خدا هیچ دلیلی نمیده بهم. یه بار از صفر شروع کردم به امید اینکه نزاره دوباره به این نقطه و مرحله برسم، ولی بازم رسیدم به حالِ چندسال پیشم 😢

توتنها نیستی خیلی ازماها از زندگی کردن فقط نفس کشیدن رو داریم ولی محکومیم ب ادامه . برای خودت خوشی د ...

یکسال هرروز اینکارو میکردم. موقت هم جواب میداد. اما الان به مرحله ای رسیدم که هیچی دیگه روی حالم تاثیر نداره. مثل اینه که یه مدت، یه بار سنگینی روی دوش آدم باشه و بخاطر سنگینی کِرِخت بشه حسش نکنه، یهو کم بیاره و دیگه نتونه حتی ۱ قدم ادامه بده 😔

سلام درکت میکنم همه شاید تو زندگیشون یه بار برسن به این نقطه اما یه چیزی واقعا تنها نیستی با خدا درد ...

سلام گلم. چندسال پیش هم تو این مرحله بودم که همه چی رو باهم ازدست دادم. همونجا کلی با خدا حرف زدم خواهش کردم که من ادامه میدم و تو جبران کن برام، چون دلم میخواست زنده باشم و زندگی کنم. اما بعد از چندسال هنوز که هنوزه فقط درهای بسته میزاره جلوم 😢 دیگه به وجودش شک کردم 💔 حس میکنم الکی بهش دلخوش کرده بودم و اون همه باهاش حرف میزدم.

یکسال هرروز اینکارو میکردم. موقت هم جواب میداد. اما الان به مرحله ای رسیدم که هیچی دیگه روی حالم تاث ...

من الان تواین مرحله ایم که بهت گفتم باورت میشه آبنبات چوبی میخرم تاخودمو خوشحال کنم؟امیدوارم دیگه جلوتر نرم که همین خوشیا هم جواب نده

اگه باز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹

سلام گلم. چندسال پیش هم تو این مرحله بودم که همه چی رو باهم ازدست دادم. همونجا کلی با خدا حرف زدم خو ...

دقیقا با حس من مشترکه من برای چیزی تلاش کردم و دارم میکنم 4سال که نزدیک ترینام تو 1سال بهش رسیدن تازه من در مسیر خیلی بهترم عمل کردم سر یه سری چیز های جزئی نشده من نطر شخصیم اینه اینجا دقیقا جایی که خدا میخواد بدونه به وجودش شک و تردید داری یا نه خدا رو واقعا از ته قلبت دوست داری با برای رسیدن به خواسته هات من اینجوری دیدم این ماجرا رو و بنظرم هرچقدر از این افکار فاصله بگیری که من مهم نیستم، نمیشه، باید نباشم، خدا منو دوست نداره، حرفام و نمیشنوه و فقط رو با جلو حرکت کنی زودتر میرسی چون تمرکز بیشتره رو مقصدت و هدفت

منم بخاطر همینه که هنوز کاری نکردم. خیلی دلم میخواد زندگی کنم. دارم دستو پا میزنم فقط یه دلیل و بهان ...

عزیزم ان شاالله زندگیت مثل اسمت همیشه بهاری بشه

ولی گلم منم تو سن کم میخواستم همین کارو کنم

ولی انجام ندادم

ما هنوز کسانی رو داریم که اگر نباشیم کسیو ندارن دق میکنن

یا خودمون هنوز به آرزوهامون نرسیدیم

منم همین حسو حالو داشتم الانم شرایط زندگی برای همه سخت شده

منم کلی درد کشیدم تو سن کم مادر از دست دادم تو شرایط بسیار سختم ولی راهش خودکشی نیست

الان دقیقا چی داره خیلی اذیتت میکنه؟

مشکلات مالی یا عاطفی یا کاری و تحصیلی چی

خیلیا بودن بزرگترین بیزینسو پشتوانه و امیدشونو از دست دادن ناامید شدن داغون شدن ولی بلند شدن و دوباره کم کم ساختن

اصلا فاز نصیحت ندارما ولی خودکشی راهش نی

خدای نکرده بعدش کاملا پشیمان میشی و له له میزنی نجاتت بدن که دیگه دیر میشه و درد آوره

بعدشم باید برای مشکلت راه حل پیدا کنی قوی باش دنبال راه حل بگرد نه از بین رفتن فداتشم قوی بمون

بی احترامی ممنوع.