2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 19 پست
دقیقا با حس من مشترکه من برای چیزی تلاش کردم و دارم میکنم 4سال که نزدیک ترینام تو 1سال بهش رسیدن تاز ...

این ۲روز که خیلی تندی کردم و وجودشو انکار کردم. همش به این فکر میکردم اگه از اول قبولش نداشتم زندگیم چطور میشد. آخه از هرکسی انتظار نامردی و بدقولی و دلشکستگی داشتم، جز اون 😞

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

عزیزم ان شاالله زندگیت مثل اسمت همیشه بهاری بشه ولی گلم منم تو سن کم میخواستم همین کارو کنم ولی انجا ...

همشون باهم. هم کاری و مالی، هم درسی، هم عاطفی. همش باهم دارن فشار میارن. مدتها واسشون دوندگی کردم با روح زخمی، ولی تهش به هیچی نرسیدم. آخرین درِ بسته ای که رو به روم قرار گرفت، شد مثل یه پُتک که انگار الکی چندساله دارم میدواَم و به کسی دلمو خوش کردم که اصلا وجود نداره. ولی فقط خودم میدونم که چقدر دلم میخواد همه چی یه جور دیگه باشه و زندگی کنم 🥲 چون وقتی نباشم، مطمئنم همه منو یادشون میره کلا.

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ۲روز که خیلی تندی کردم و وجودشو انکار کردم. همش به این فکر میکردم اگه از اول قبولش نداشتم زندگیم ...

حتما هست و داره میبینتت خودت و سرزنش نکن دوست داره که الان داری خداروشکر نفس میکشی زندگی رو اون بهت داده و جز اون کسی نمیتونه ازت بگیره در آینده نزدیک تک تک دلیل نشدن ها و شدن های زندگیت و میفهمی و خودت دقیقا عین پازل کنار هم میچینی و اونجاست که میفهمی هرلحظه حواسش بهت هست

خیلی چیزا. انقدر زیاده که شاید یه کتاب بشه. کلی مشکلات برام پیش اومد که کمرمو شکست. دوباره بلند شدم ...

قربونت برم عزیزم اینا همش میگذره و فرصت های جدید پیش میاد واست که انشالله خیر باشه

واقعا درکت میکنم منم شرایط مشابه شما دارم اما یه قانون واسه خودم گذاشتم که هیچ وقت کم نیارم

ایشالا که مشکلاتت حل بشه عزیزم و اتفاقای خوبی واست بیوفته

به نیتت آیت الکرسی میخونم انشاالله حاجت روا خیر بشی😘

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

قربونت برم عزیزم اینا همش میگذره و فرصت های جدید پیش میاد واست که انشالله خیر باشه واقعا درکت میکنم ...

ممنون گلم. ان شاالله خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه