2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

125 بازدید | 24 پست

پسرم سه ماه وهشت روزشه....مدتیه دچار یبوست شده،الان نزدیک یک هفتست شکمش کار نکرده،مرتب هم معذرت میخوام بادهای بدبو ازش خارج میشه،امشبم دلش پیچ داشت،یکم گریه کرد...شیرهم شیرخودمو میخوره،هر از گاهی بخوام برم بیرون فقط شوهرم بهش شیر خشک آپتامیل میده...شما راه حلی واسش دارین؟...دکترهم قراره ببرمش،ولی الان خواستم تجربه مامانارو هم بدونم

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

خودت چیزای ملین بخور

آخه خودم شکمم مرتب کار میکنه،میترسم اسهال بگیرم

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید شیر خشک بهش نمیسازه یبوست شده

آخه خیلی کم میخوره،دوسه روزی یکبار در حد یک وعده...یعنی میتونه بخاطر شیرخشک باشه؟...

دکتر نبردی ؟ پسر من کامل شیرخشکی بود یبوست میشد . دکترش براش قطره بی بی کر تجویز کرد . روزانه ۵قطره بهش میدادم که خوب شد . ولی هیچوقت نذاشتم بیشتر از سه روز بشه که شکمش کار نکنه . ۲بارم براش شیاف گلیسرین قد یه ماش گذاشتم سریع شکمش کار کرد .حتما حتما ببر دکتر . یک هفته خیلیه . با شیاف زود شکمش کار میکنه بچه راحت میشه

آخه خودم شکمم مرتب کار میکنه،میترسم اسهال بگیرم

پس باید ببری دکتر چون سه ماهگی خیلی کوچولو ..اینجا چیزی بگیم بده شاید براش بد باشه ..من بچه هام شیر خودم دادم مشکلی م نداشتن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خودت روغن و کره اینا زیاد بخور

ببرش دکتر بهش قطره بیبی کر بده قشنگ رو روال میافته به دخترم تا وقتی بشینه میداد دکترش

شیرخشکش عوض کن

با روغن زیتون خیلی اروم دور نافش شکمش در جهت ساعت ماساژ بده

یکم ورزشش بده پاهاشو بالا پایین کن به شکمش جمع کن

تا پنج روز مشکلی نداره بعدش دکتر دخترم میگف گلیسیرین بزنم... میخوای یه ذره دور خروجی مقعد رو روغن زیتون بزن داخلش نزنیا

وای عزیزم من بچم فک کنم دو ماهش بود اسهال داشت

بردم دکتر کاش نمیبردم

قطره پدی لاکت یخچالی داد

شاید پنج روز دادم

الان شش ماهش هست

نه خوب میشه نه درست

دکتر بردم

مگر با دارو کار کنه شربت میدم بهش

یعنی شکمش خراب شد یبوست گرفته

چند بار مجبور شدم شیاف گلیسرین ژله ای هست

بزارم

نمیدونم چکار کنم

خدا

معجزه شکر گزاری...

خودت روغن و کره اینا زیاد بخورببرش دکتر بهش قطره بیبی کر بده قشنگ رو روال میافته به دخترم تا وقتی بش ...

ممنونم عزیزم،چه کامل توضیح دادی👍

آخه خیلی کم میخوره،دوسه روزی یکبار در حد یک وعده...یعنی میتونه بخاطر شیرخشک باشه؟...

ممکنه. من دخترم شیر خشک گیگوز سه اصلا بهش نمی ساخت وحستناک یبوست میشد... چقدر بچم اذیت شد یادش میوفتم اعصابم خورد میشه.

وای عزیزم من بچم فک کنم دو ماهش بود اسهال داشت بردم دکتر کاش نمیبردم قطره پدی لاکت یخچالی داد شاید پ ...

۶ماهه دیگه غذا خور شده تو سوپش کدو حلوایی بریز سه ، چهار حبه اندازه حبه های قند معجزه میکنه .

وای عزیزم من بچم فک کنم دو ماهش بود اسهال داشت بردم دکتر کاش نمیبردم قطره پدی لاکت یخچالی داد شاید پ ...

منم یه مدت پدی لاکت میدادمش😐همون یخچالی...البته چند هفتست دیگه نمیدمش...یعنی تاثیر اون زمانه؟

پس باید ببری دکتر چون سه ماهگی خیلی کوچولو ..اینجا چیزی بگیم بده شاید براش بد باشه ..من بچه هام شیر ...

دکتر که حتما میبرمش،داره اذیت میشه طفلک

منم یه مدت پدی لاکت میدادمش😐همون یخچالی...البته چند هفتست دیگه نمیدمش...یعنی تاثیر اون زمانه؟

یعنی لعنت بهش

اون شدید

یبوست میاره

بچه من اصلا خوب نمیشه

همش یبوست

معجزه شکر گزاری...