پسرم سه ماه وهشت روزشه....مدتیه دچار یبوست شده،الان نزدیک یک هفتست شکمش کار نکرده،مرتب هم معذرت میخوام بادهای بدبو ازش خارج میشه،امشبم دلش پیچ داشت،یکم گریه کرد...شیرهم شیرخودمو میخوره،هر از گاهی بخوام برم بیرون فقط شوهرم بهش شیر خشک آپتامیل میده...شما راه حلی واسش دارین؟...دکترهم قراره ببرمش،ولی الان خواستم تجربه مامانارو هم بدونم
ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️
میگم من یه قطره بی بی کر گرفتم فایده نداشت شدید یبوست شده البته چند مدله نمیدونم کدوم شما میگی دیدم ...
کدو حلوایی از ۶ماهگی به بعد مجازه .پسر منم تا قبل ۶ماه خیلی یبوست بود . بالاتر گفتم . ولی از وقتی غذاخور شده خوب شده . هرروز تو سوپش کدوحلوایی میریزم . الآن ۸ماهشه . راحت دفع میکنه .
آره من دو ماهش بود اون قطره رو دادم کاش نمیدادم بزار اسهال میبود اسهال آنچنانی نبود مریض نبود فقط زی ...
پس نکنه واسه منم از اونه....آخه پسر من فقط نفخ داشت بردمش دکتر،دکتر اینو بهش داد،بعد اون دیگه یبوست شد،البته خیلی کوچبک بود،چند هفته پیش تمام شد ودیگه ندادمش....
ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️
من سوپشو اینجوری کلا میپزم . یه تیکه کوچیک مرغ ، چند حبه سیب زمینی، چند حبه کدو حلوایی ، یه قاشق چایی خوری برنج ، یه قاشق چایی خوری جو پرک ، یه برگ جعفری .همین . بعد با دستگاه مثه فرنی له میکنم .
من فقط پنج روز دادم دیدم شکم کار نمیکنه انداختم سطل اشغال ولی دیگه خوب نشد بچه قبلی بهش این قطره رو ...
آخه وقتی قطع کنیم که دیگه نباید اثر کنه...نمیدونم والله..من پسرم که الان هشت سالشه تا شش ماهگیش اصلایبوست نداشت،زیادیم شکمش کار میکرد،دیگه شد شش ماهش کمکی دادمش یبوست شد،عجیبه این از الان اینجوری...چقدرگناه دارن