2777
2789
عنوان

چکارکنم از دست شوهرم

1463 بازدید | 110 پست

شوهرم سرکاره ده شب برمیگرده الان زنگ زدم بهش گفتم برم واسه افطار و شام چیزی بخرم گفت نه اجازه نداری و خونه مادرشوهرم نزدیکه گفت میگم بیاد دنبالت برو اونجا منم لج کردم گفتم نه نمیخام بعد گفت خب به مامانم میگم هرچی میخای بیاره با لج اونم جوابمو داد و منم بدون خدافظی قط کردم چکار کنم اجازه نمیده جایی برم حتی واسه افطارم چیزی بخرم

بدبينه؟؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ازشب قبل که هستش باخودش برو خرید کم کم ببینه دنبال بیرون رفتن و اینا نیستی خودش اجازه میده

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

چرا آخه؟ تازه ازدواج کردین ؟ 

شوهر منم اوایل اینجور بود ..البته چون خیلی زیبا بودم 

الان دیگه نه کاریم نداره هر جا بخام برم 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
اجازه نمیده اسلا تنهایی برم بیرون اره خیلی بد بینه

اگه توو همه مسائل اينجوريه

برو مشاور باهاش

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز