2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مغزم نمیکشه استرس جنگ دارم

مگه نمیدونی نقطه زنی دارن یه نفر مردم عادی قرار نیست بمیره مگه این همون حرف نی نی سایتی ها نیست؟😂

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
مگه نمیدونی نقطه زنی دارن یه نفر مردم عادی قرار نیست بمیره مگه این همون حرف نی نی سایتی ها نیست؟😂

🤣🤣🤣🤣پس بگو چرا نمک گرون شده چون شما زیاد تقاضا داری

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

😐کی گفته

اکثر کاربرای سایت مگه تا حالا تو تاپیک ها شرکت نکردی فعلا میگن ترامپ هدفش کس دیگه هست به مردم عادی کاری ندارن 😂

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
🤣🤣🤣🤣پس بگو چرا نمک گرون شده چون شما زیاد تقاضا داری

فعلا کاربرای نی نی سایت زیاد تقاضا کرده

اکثر کاربرای سایت مگه تا حالا تو تاپیک ها شرکت نکردی فعلا میگن ترامپ هدفش کس دیگه هست به مردم عادی ک ...

بنده طرفدار هیچکدوم نیستم ولی هدف جنگ مردم ایران باشه چرا اصلا سودی براشون باید داشته باشه؟ این همه مذاکره که آخر هدف مردم عادی باشن؟ فکر کنین 🥸

بنده طرفدار هیچکدوم نیستم ولی هدف جنگ مردم ایران باشه چرا اصلا سودی براشون باید داشته باشه؟ این همه ...

هدف مردم عادی نیست هدف ایرانه و اشغال ایران شما هم تاریخ مطالعه کنید معنی جنگ رو بدونید کدوم کشور مورد هدف قرار گرفته ولی با مردم عادیشون کاری نداشتن؟همین عراق که آمریکا گرفت پایگاه توش ایجاد کرد چقدر مردمش تو بدبختی بودن