هدف مردم عادی نیست هدف ایرانه و اشغال ایران شما هم تاریخ مطالعه کنید معنی جنگ رو بدونید کدوم کشور مو ...
شما متوجه منظور من نشدی
من میگم که هدف خوده این نیست که مردم ایران بخاد شهید شه متاسفانه تو هر جنگی با هر هدفی و دقیق ترین هدف ها هم شهید میده و شهید های اصلی هم همین مردم عادی هستن نه جیره خورا 🩷
اره به هرحال هرچقدرهم هدف بخاد دقیق باشه تعدادی مردم عادی هم شهید میشن مثل همون چند هزار نفر اخیر مر ...
شما که میگید این خودی ها مردم خودشون رو قتل عام کردن چطوری انتظار دارید ترامپ که هدفش پیشرفت کشور خودشه با مردم ایران کاری نمیکنه قصدش خوشبختی مردم ایرانه؟واقعا اینقدر ساده لوحانه فکر میکنید با ما شوخی میکنید؟
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
شما که میگید این خودی ها مردم خودشون رو قتل عام کردن چطوری انتظار دارید ترامپ که هدفش پیشرفت کشور خو ...
من اول حرفم خیلی واضح نگفتم طرافدار هیچکدوم نیستم ؟ کی از جنگ حالش خوب میشه چرا اصلا یه کشوری باید دلسوز و فکر ذهنش این باشه که مثلا حکومت کشور دیگه رو عوض کنه و کمکش کنه😃
شما متوجه منظور من نشدیمن میگم که هدف خوده این نیست که مردم ایران بخاد شهید شه متاسفانه تو هر جنگی ب ...
عزیرم من میدونم ملت ما ناراضی هستن ما هم جز اون ناراضی ها وضع کشور ما خوب نیست اینا قابل انکار که نیست بحث اینه اینای که دنبال جنگ هستن و فکر میکنن ترامپ میاد مردم ایران رو نجات بده تفکر ساده لوحانه هست باشه همین امروز رژیم سقوط کرد ترامپ وارد کشور ما شد مثلا میخواد برای خوشبختی ما چیکار کنه ؟
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
من اول حرفم خیلی واضح نگفتم طرافدار هیچکدوم نیستم ؟ کی از جنگ حالش خوب میشه چرا اصلا یه کشوری باید د ...
اونا هدفشون تغیر رژیم ایرانه بله درسته ولی به نفع خودشون نه به نفع ملت ایران بخدا منم از وضع موجود راضی نیستم طرفدار اینا نیستن من فکر آینده ایران خاک ایرانم اینکه توی نی نی سایت خیلی ها دارن از ترامپ طرفداری میکنن آرزوی جنگ بعد میگن هدف مردم ایران نیست اونا نقطه زنی دارن نقطه زنی هم داشته باشن آخرش هدفشون ایرانه اونا رو میکشن به هدفشون برسن بخدا ما با اومدن اونا قرار نیست بهتر بشه اوضامون پس حمایت از اونا کار آدمای ساده لوح هست یا اونای که شست شویی مغزی شدن