2777
2789
عنوان

دختر 4 ماهم سرشو بالا میاره

125 بازدید | 7 پست

دخترم 4 روز هست که 4 ماهش تموم شده.از دیروز وقتی دراز کشیده دستاشو مشت میکنه و با تمام توان تلاش میکنه سرشو از روی بالش بالا بیاره.علتش چیه؟ یه دو هفته ای هم میشه تلاش میکنه دمر بشه.

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب داره مرحله غلت زدنش شروع میشه...دخترمنم از۳ماهگی سربلندمیکرد وبعدش غلت زد...یکماهی طول کشیدالبته

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

علتی نداره داره تلاش میکنه از پس کاراش بر بیاد 😁

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

پسر من دستاشو میگیره خودشو میکشه بالا بشینه ب پهلوهم میوفته اما غلط نمیزنه ۴ماه ۲۰روزشه چیکار کنم خیلی نگرانم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
پسر من دستاشو میگیره خودشو میکشه بالا بشینه ب پهلوهم میوفته اما غلط نمیزنه ۴ماه ۲۰روزشه چیکار کنم خی ...

میگیرم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘