2777
2789
عنوان

جوش صورت

118 بازدید | 21 پست

واقعا الان داغون شدم درست ۱سال نیمه درگیر صورتمم خیلی خوب میدونم بلوغ نیست عید پارسال صورت یک دفعه جوش زد همه باورشون نمیشد تا الان نه متوسط دوره اول جوش زدم فقط اخرش پایه نهم همون عیده اش اینطوری شدم همه چی استفاده کردم اونقدر هزینه کردم دیگه میترسم ب مامانم چیزی بگم حتی اونم خسته شده من چیکار کنم اعتماد بنفس ندارم اصلا اینه نگاه نمیکنم ارایش هم میزنم صورتم کدر دیده میشه میشینم گریه میکنم از لحاظ روحی داغون شدم مخصوص پیشونیمو چونه ام بنظرتون چیکار کنم؟ ممنون میشم کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو چی مصرف کردی میسه بگی تا کامل بهت بگم؟

بم گفتن مشکل داخلی دارم رفتم ازمایش دادم مشکلی نداشتم انواع ترمیم کننده، شوینده، فوم شست شو، یه جا رفته بودم دوتا دارو داره بود نمیدونم واسه عفونت هیچ ربطی هم نداشت اصلا میگم همه چی یه بار امتحان کردم

بم گفتن مشکل داخلی دارم رفتم ازمایش دادم مشکلی نداشتم انواع ترمیم کننده، شوینده، فوم شست شو، یه جا ر ...

قرص راکوتان خوردی ؟

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

خیلی بم گفتن ولی میگن عوارض خیلی بد داره میگن یک دفعه صورت هر چی هست میزنه بیرون اون موقع من میمیرم ...

اولش اینجوریه داداشم یه سال و نیم خورد ببین صورتش افتضاح بوددد الان عالی شده تمام جوش هاش و لک هاش رفت .

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

خیلی بم گفتن ولی میگن عوارض خیلی بد داره میگن یک دفعه صورت هر چی هست میزنه بیرون اون موقع من میمیرم ...

واااا اول برو دکتر قرص ضعیف تر بهت میده اگر جواب داد که هیچ نداد راکوتان

این همه ادم راکوتان خوردن مردن مگه؟

من خودمم خوردم دوستمم خورد هیچی نشد پوستامون صافه صاف شد

درمانش همینه

الکی هم کرم نرو بخر فایده نداره

باید زیره پوستت خوب شه

یه میکروبیه زیره پوست باعث جوش میشه

دکتر خودش میدونه چی بده

اولش اینجوریه داداشم یه سال و نیم خورد ببین صورتش افتضاح بوددد الان عالی شده تمام جوش هاش و لک هاش ر ...

چون مدرسه هم میرم بچه ها مسخره میکنن حالا اینطوری برم خیلی افتضاح میشه تو چند ماه زد بیرون دیگه درست شد یک ماه میشه؟