2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 22 پست
چون مدرسه هم میرم بچه ها مسخره میکنن حالا اینطوری برم خیلی افتضاح میشه تو چند ماه زد بیرون دیگه درست ...

نه دو ماه یا بیشتر طول کشید بنظرم برو دکتر پوست سر خود نزن چیزی اگه صورتت بده تو رو خدا اب گوجع و اینا اصلا نزن پماد ازلا درم بزن تا جوشا برن ولی یکی دوماه طول میکشه

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار تجربه خودم رو از جوش بگم

من چند سال پیش شدید جوش داشتم اول یه دوره ۹ ماهه راکوتان خوردم بعد ۶ ماه استراحت دارم ۵ ماه دیگه این قرص رو استفاده کردم تا همین مهر امسال اصلا جوش دیگه نداشتم به طور کامل درمان شده بودم

تا اینکه مهر امسال یهویی جوش های بدی زدم

باز دوباره شروع به خوردن راکوتان کردم ولی چون عمل داشتم مصرفش رو بعد ۱۰ روز قطع کردم بد تر جوش زدم چون دورش کامل نشده بود

تا اینکه یه ماه پیش رفتم پزشک پوس بهم قرص ازیترومایسین ۲۵۰ نوشت با چند تا ژل که روی جوش ها بزنم

تقریبا از روزی که نسخه دکتر رو مصرف کردم جوش جدیدی نزدم ژل ها هم هر چی جوش بود رو خشک کرده و از بین برده

و باید حتما طول دوره درمانم تموم بشه بعدش دارو ها رو قطع کنم

فعلا که راضی هستم

بزار تجربه خودم رو از جوش بگم من چند سال پیش شدید جوش داشتم اول یه دوره ۹ ماهه راکوتان خوردم بعد ۶ م ...

البته من ازمایش و سونگرافی اینا هم دادم که خدا رو شکر جوشام هورمونی اینا نیستن

بزار تجربه خودم رو از جوش بگم من چند سال پیش شدید جوش داشتم اول یه دوره ۹ ماهه راکوتان خوردم بعد ۶ م ...

مامان منو همه ترسوندن بخاطر قرص یعنی دکترم تجویز کنه کلن خیلی بد میگن یه دوست داشتم دو ماه مصرف کرد صورتش وحشتناک بود میخواست خودکشی کنه در این حد بعد منی که اعتماد بنفس ندارم روز عادی اگه اینطوری شه حتی نمیتونم برم مدرسه این قرصی که الان مصرف میکنی عوارض اینا نداره مثل راکوتان یا همین باید دکتر تجویز کنه؟؟