نمیدونم تا اون موقع چی بشه ولی خدایی راست بگید عید مسافرت میرید یا نه؟؟ من تازه عروسم و خیلی ذوق این عید داشتم که بریم سفر ولی الان اصلا دل دماغش نیست و حس میکنم هیشکی نمیره و دلم صاف نیست که هتل اینا بگیرم از اون ور مامانم میگه برید حیفه... میگم عید نشه ببینم همههه رفتن شما میرید واقعی با نه ؟؟
ممنون. یزد من چند سال قبل رفتم عید مکانهای عمومیش خیلی شلوغ بود بازدید سخت بود. اما هواش خوب بود
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
نه جدای از این وضعیت هم ترافیکه هم شلوغی نمیشه درست گشت
کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست،کدخدا نیست خدا نیست بلای ده ماست. حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن.