نمیدونم تا اون موقع چی بشه ولی خدایی راست بگید عید مسافرت میرید یا نه؟؟ من تازه عروسم و خیلی ذوق این عید داشتم که بریم سفر ولی الان اصلا دل دماغش نیست و حس میکنم هیشکی نمیره و دلم صاف نیست که هتل اینا بگیرم از اون ور مامانم میگه برید حیفه... میگم عید نشه ببینم همههه رفتن شما میرید واقعی با نه ؟؟
شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار
هیچوقت از مسافرت رفتن تو عید خوشم نیومده...همه جا شلوغه،کلی آدم تو ترافیک میمونه...چه کاریه...خلوت ت ...
منممم اصلا مسافرت تو عید دوست ندارم چون خوش نمیگذره انقدر ترافیک و شلوغیه واسه هر چی باید بری تو صف ترافیکی که نصف تایم سفرتو میگیره چه کاریه دوست دارم بمونم خونه مهمونی بگیرم و مهمونی برم خیلی بیشتر خوش میگذره
منم همین حسو دارم گفتم ببینم کسی میره خودم الان اصلا دلش ندارم بعد رفتم دیدم چندتا هتل کامل پره😐
یه برف بارید ملت کلا ریخته بودن بیرون سه روز تعطیل میشه جاده چالوس میبندن بعد فکر کن عید مسافرت نرن برنامت بچین بابا !! چه با این حوادث چه درارامش هیچ کس از یه ساعت بعد خودش خبر نداره پس چراغانی غم بغل بگیریم