2777
2789
عنوان

عید سفر میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تازه عروسم اما به خودم اجازه شادی نمیدم💔💔

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

فعلا ببینیم چی میشع

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
منم دودل موندم چند تا هتل حتی دیدم پر بودن😐

اره ملت میرن

زن ها رو نبین احساسین. مردا عین خیالشون نیست حتی زوری هم شده خانواده رو میبرن

شما هم برید خوش میگذره حال و هواتون عوض میشه

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

کار خوبی میکنی یه جا باش مغزت راحت باشه

شما هم اگر جایی نرید چون سال اوله شاید بحثی پیش بیاد. با حفظ حرمت این شرایط بری اب و هوا عوض کنید.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

هیچوقت از مسافرت رفتن تو عید خوشم نیومده...همه جا شلوغه،کلی آدم تو ترافیک میمونه...چه کاریه...خلوت ت ...

اره ولی ما فقط عید تعطیلیم اگه نریم دیگه میره تا پاییز که ایا بشه یا نه

کجا

شمال

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

برید عزیزم استفاده کنید ،

من تو عقد چند بار سفر رفتم ، دغدمون کمتر بود ، بیشتر خوش گذروندیم .

دیگه بعدش خیلی کم فرصت سفر پیش میاد . تو زندگی ام انقد مخارج غیر قابل پیش بینی پیش میاد که ترجیح میده ادم بزنه ب زخم زندگیش اون پولو

قول میدم بهت همه میرن فقط من و شماهایی که اینجوری فکر میکنیم میشینیم خونه

یه کلیپ دیدم یه خانومه میگفت میام اینستا میبینم همه ماتم زده و عزادارن بعد میرم خیابون میبینم مردم شادن مغازه ها پر آدم ،بعضیا کیک گرفتن دستشون دارن میبرن برای تولد و عکاسی و ....میگفت چجوریه ؟🤣

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈