اکواریم مدیر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 706 عنوان شما واسه شام و سحر چی درست میکنید ?? | مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 54 پست من دیگه گیج میشم بعضی وقتا نمیدونم چی بزارم همیشه دوجور غذا میزارم امشب دیگه موندم میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂 1397/02/27 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی_مامان_طاها1 عضویت: 1390/04/06 تعداد پست: 12044 ا راست میگی اینم خوبه ولی الان واسه ابگوشت درست کردن دیر نیست?? نه دیر نیست من دیشب برا سحر خوردم گذاشتم همه مواد باهم تو زود پز دو ساعت گذاشتم وقتی خواستم بکوبم کلا له بودن اگر زود پز هم نداری الان بزاری تا 8 له میشه خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر
زندگی_مامان_طاها1 عضویت: 1390/04/06 تعداد پست: 12044 اسنامبولی پلو میزارم ولی بدوون گوشت چون چرخ کرده تموم کردم ممنونم ازت با مرغ بزار ریش ریش کن توش من جدیدا حتی عدس پلو هم با مرغ ریش ریش درست میکنم خیلی از گوشت چرخ کرده خوش مزه تر میشه خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر
negarammm عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 4451 نه این چه حرفیه من تاپیک زدم نظر شما رو بگیرم یکی از دوستان استامبولسی رو پیشنهاد دادن و اونو ... با عرض شرمندگی بسیارخواهرانه میگم بار اخرتون باشه ژامبون مصرف می کنیدهمش مواد نگهدارنده و .... هست خیلی مضرهبه جاش مرغ ریش ریش شده یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید
اکواریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 706 نه دیر نیست من دیشب برا سحر خوردم گذاشتم همه مواد باهم تو زود پز دو ساعت گذاشتم وقتی خواستم بکوبم کل ... ابگوشت وتسه شام خوبه یا سحر?? میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂
اکواریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 706 بچه ها چجور غذا هایی واسه شام خگبه و چ غذاهایی واسه سحر مناسبه ??میشه راهنمایی کنید میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂
بهانه5 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 9683 ینی هرروز تو برنامه چیزی ک میخوام درست کنم رو بنویسم?? اره تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
اکواریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 706 با عرض شرمندگی بسیار خواهرانه میگم بار اخرتون باشه ژامبون مصرف می کنید همش مواد نگهدارنده و ... باچ😜😘 میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂
اکواریم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 706 با مرغ بزار ریش ریش کن توش من جدیدا حتی عدس پلو هم با مرغ ریش ریش درست میکنم خیلی از گوشت چرخ ... چه جالب ولی من مرغ هم تموم کردم😅😅 میشه یه صلوات واسه براورده شدن حاجتم بفرستید🙂
زندگی_مامان_طاها1 عضویت: 1390/04/06 تعداد پست: 12044 ابگوشت وتسه شام خوبه یا سحر?? برا هر دو خوب هست خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر