2777
2789
عنوان

جهیزیه

359 بازدید | 37 پست

دوستان چینی گرونه خیلیم بکار نمیاد منم بعد عروسی خونمون پر مهمون میشه میخام ۵ دست آرکوپال بخرم دیگ چینی محرم نهایت زیزه چیزاش مثل نمکدون و سی خوری و ... رو اضافه میکنم ساده نظرتون چیه ؟ شما چینی خریدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارکوپال برای دم دست خوبه برای مهمون چینی بهتره. اگه در توانت هست چینی بهتره.

چرا میگی به کارت نمیاد مگه نمیگی خونه اتون بعد عروسی پر مهمون میشه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

برای مهمون ارکوپال؟

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه از استرس دارم نابود میشم میتدسم خفه بشه یا خون به مغزش نرسه مثل دخترم بشه زبونم لال😭یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذاردبلکه دست از سر آزردن ما برداردچه خطایی مگر از جانب ما سر زد کهدائما درد و بلا بر سر ما می بارد ؟جای ما کوه اگر بود ، فرو می پاشیدآه ... درباره ی ما درد چه می پندارد ؟!شده یک دلخوشی ساده بخواهیم و فلکداغ یک خنده به روی دلمان نگذارد؟!بس که رنجیده شد از خاطرش ایمانش رفتآنکه میخواست خودش را به خدا بسپارد ...

خوبه بنظرم

اما من جفتش رو داشتم

س دست چینی کامل

ارکوپالم پنج دست ( ینی بشقاب برنجی و خورشتی و پیش دستی و دیس رو پنج دسته برداشتم ، بقیه چیزای ک استقاده نمیشه سه دستی )

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

ارکوپال برای دم دست خوبه برای مهمون چینی بهتره. اگه در توانت هست چینی بهتره. چرا میگی به کارت نمیاد ...

آخه فامیلای شوهرم زیادم مثلا ۳۷نفرن اومدنی هم یهو همشون میاد بعد من نمیتونم چینی ۳۶نفره بخرم ۵۰ میلیون چون واقعا درحد توانم نیس چون فقط برای جهاز چینی نیس که کلی خرید دیگ دارم فقط لحاف تشکم ۲۰ میلیون دراومد