2777
2789

همسایه ما رودپزش ترکید بیچاره خودش و دختر کوچولوی دو ماه اسیر بیمارستان بودن فکر کن یه بچه کوچولو تو بیمارستان سوختگی چه زجری کشیده آدم سالم بره با روان داغون برمیگرده

اینجا هم یکی تاپیک زد یکی از نزدیکانش که آقا بوده تو پارک و فضای باز تو صورتش ترکیده و باعث فوتش شده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
واااااای خب خودت چی شدی

بیهوش شدم

به صورتم نخورده بود از شدت باندی صدا و استرسی که گرفته بودم فشارم افتاده بود و غش کرده بودم

نمیدونم چقدر گذشته بود که بلند شدم و رقتم زنگ زدم 118 گفتم شماره 125 رو بده😑😑

اونم فکر کرده بود مسخرش میکنم تلفنو قطع کرده

بعد هم حالم که یکم جا اومد زنگ زدم به مامانم بیاد خونه

دو سه روز قبل نوروز بود

خونه تکونیمون تازه تموم شده بود

یعنی نمیدونی چه وضعی راه افتاده بود تموم اشپزخونه پر از تیکه های چسبیده گوشت بود

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا به جز زودپز من یبار کنسرو ماهی گذاشتم خوابم گرفت آبشو خورده بود زد به سقف فرداش باز گذاشتم باز خوابم گرفت باز زد به سقف

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

چطور توروخدا بگو

من فقط همینو میدونم ک بردنش بیمارستان سوختگی و اونحا فوت شدن

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
همسایه ما رودپزش ترکید بیچاره خودش و دختر کوچولوی دو ماه اسیر بیمارستان بودن فکر کن یه بچه کوچولو تو ...

واااااای چ ناراحت کننده

آخه چطور توی پارک

زده ب برق

فشار داخل زودپز خیلی زیاد میشه از جایی که ضعیفه میترکهاین زودپز جدیدا دوتا سوپاپ دارن امن تر هستن

قدیمی ها هم دوتا سوپاپ دارن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
واااااای چ ناراحت کننده آخه چطور توی پارک زده ب برق

نمیدونم ولی خیلی ناراحت کننده بود آخه اون آقا ۲۳سالش بود و تازه نامزد کرده بود

در کل من بمیرم هم از زودپز استفاده نمیکنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .