2777
احتمالا درو قبل از اینکه بخار کامل خارج بشه باز میکنن.فشار هوا ناگهان درو پرت میکنه.و حجم بخار هوا ه ...

زودپز ما سوراخاش بسته بود هوای خیلی کمی ازش خارج میشده و منم فراموش کرده بودم و دستگیره پارچه ای رو روی هون سوراخی که یکمی هوا خارج میشده گذاشته بودم و ترکیییدددد خونه رو گوشت برداشته بود گردن گوسفند رو بار گذاشته بودم میخواستم بذارمش لای پلو بزرگ هم بود هنوز یادم میاد افسوس میخورم😅

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله برادرم سبزی ریخته بود تو زودپز سبزی هم که موقع جوش اومدن بالا میاد رفته بود تو سوراخ سوپاپ زودپز و ترکیده بود خدا رو شکر فقط در حد سوختگی کم آسیب دیدن

باید غذاهایی که موقع پخت کف میکنه و بالا میاد رو اولا نریزی دوما اگر خواستی بریزی نصف زودپز رو بیشتر در نکنی و حرارت خیلی کم ،در کل باید به خط نشان استاندارد که باید در بشه یعنی ماکسیمم دقت کنی

دوبار ترکید دیگه پرتشون دادیم یبار تو خونه بود انگار بمب منفجر شده بود بعد خدا رحم کرده بود خواهرم تو آشپزخونه بود گفت انگار ی چیزی بهم گفته بود برگرد دسته زود پز خورد توکمرش

یبارم تو حیاط منفجر شد زود پز رفت تو هوا افتاد تو حیاط گوشتش رفت تو خونه همسایه بعد نوه همسایه گفته بود مامان از آسمون داره گوشت میباره😂

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

برا من یه بارترکیده از اون قدیمیا سوتش اگه مسدود بشه میترکه .خدا رحم کرد توآشپزخونه نبودم درش خم شده بود از فشار گوشتا از سقف آویزون بود.

بعد هم از این کلیپسیا گرفتن چند بار آبش زد بیرون گفتن زیاد ریختی برا همین .الان اصلا استفاده نمیکنم عین چی میترسم.برا دخترمم زودپز برقی گرفتم

احتمالا درو قبل از اینکه بخار کامل خارج بشه باز میکنن.فشار هوا ناگهان درو پرت میکنه.و حجم بخار هوا ه ...

نه سوتش گرفته بشه هوا خارج نشه موقع پخت هم از شدت فشار میترکه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

وای یادمه ۱۷ سالم بود مامانم آبگوشت گذاشته بود و بهم گفت وقتی جوش اومد درش رو ببند منم کامل نبسته بودم واییی صدای وحشتناک و کل آشپز خونه کثیف و دو تا از کابینت هامون داغون شد و حتی سقف آشپزخونه فرورفتگی ایجاد شده بود

یه جایی مهمون بودیم پخله گذاشته بود تو زودپز

ترکید پخله ها همه جا پخش شد

در زود پز هم سقفو سوراخ کرد😂

همگی پاشدیم برا تمیز کاری

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

آره اینم میشه.دیگه باید مراقبت کرد.معمولا یه صدای ریزی داره حین پخت.اگه بگیره.صدا قطع میشه مشخص میشه

آره ولی گاهی ادم توی آشپزخونه نیست یا سرش به کاری گرمه دقت نمیکنه صدا نمیاد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪