2789
عنوان

تعیین جنسیت

242 بازدید | 33 پست

سلام خانمای عزیز

تا حالا تو بچه های خودتون یا اطرافیانتون دیدین که سونوگرافی یه جنسیتی بگه ولی موقع تولد یا نزدیکای تولد جنسیتش فرق کنه

زنداداشم ۶ ماهشه تا قبل تعیین جنسیتش همه از علایمی که داشت میگفتیم پسره اما سونوگرافی گفت دختره 

میخوام واسه سیسمونیش عروسک اینا درست کنم ولی شک دارم نکنه پسر بشه عروسکام بمونه رو دستممم 😕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سونوگرافی درست تره یا علایم

آخه من خودم مامانم میگه تا موقع تولدم چندین بار رفته سونوگرافی همه گفتن پسره ، حتی مامانم میگه احساسم میگفت که دختره به دکتر گفتم دکتر پرید بم گفت خانم احساس شما قویتره یا سونوگرافی!

ولی خب موقع تولد دختر شدم! 😐

گفته باشه دختره احتمالش هست پسر باشه.  ولی برعکس خیلی احتمالش کمه ۶ ماه یعنی چند هفته؟

من خودم تا موقع تولد میگفتن پسره !!!

مامانم میگه سه روز قبل زایمانم رفتم گفتن پسره !

ولی دختر شدم...

هفته شو نمیدونم ولی تازه ۵ ماه رو تموم کرده

امکانش خیلی کمه،من این همه مدت یه نفر دیدم فقط

من خودم تا موقع تولد میگفتن پسره!

الان مامان زنداداشم اینجا بود اونم میگه پسر کوچیکم تا روز تولد میگفتن دختره پسر شد!

یکی هم از فامیلای دورمون چندسال بچه دار نمیشد بعدا که حامله شد سونوگرافی گفت دختره بیچاره ها یه سیسمونی تدارک دیده بودن ک بیا و ببین ولی بچه پسر شد!

بنده خدا پسره تا مدت ها لباس دخترونه موپوشوندن بش 😁

بعدم عروسک ک فرق نمیکنه چی باشه واسه بچه..هم دختر درست کن هم پسر..دختر من الان کلی ماشین داره .عروسک ...

آخه میخوام ست حلقه در و تابلو و اینا درست کنم خب تم دخترونه پسرانه ش فرق داره 🙁