2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 33 پست
برو با خیال راحت واسش عروسک درست کن😍

آره اتفاقا داشتم فکر میکردم یه تم دخترونه درست کنم ولی اسمش رو نزنم حالا فوقش پسر هم شد کادوش بدم به کسی ک دختر داره! 😁

ولی

چندروز پیش یکیو تو مطب دکتر دیدم اومده بود بخیه هاسو بکشه گفت هرچی سنو رفتم دختر بود وقتی دنیا اومده دکتر بهش گفته جنسیت بچت دختره بوده ؟گفت اره .دکتر گفته این که پسره😐البته بستگی داره کجا سنو میکنه ابن بچشم بریچ بوده وسنو گرافیش تازه وارد😟

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا وقتی بگن دختر احتمالش هست که پسر باشه.چه توی آزمایش خون تعیین جنسیت. چه توی سونا ولی خب تو ...

آره من چنتا موردی ک دیدم اطرافم همه میگفتن دختره بعد پسر شدن!

تنها منم این وسط ک تا بدنیا بیام میگفتن پسره 😑😁

چندروز پیش یکیو تو مطب دکتر دیدم اومده بود بخیه هاسو بکشه گفت هرچی سنو رفتم دختر بود وقتی دنیا اومده ...

همین دییییگه 😕

زنعموی من تازه زایمان کرده میگه تخت بغلیم میگفت ۹ ماه رو هرچی سونوگرافی رفتم گفتن دختره چون بچه اولم هس کلی واسش وسایل اینا گرفتم ولی بچه ش پسر شده بود!