2777
2789

پودر بلوط و قهوه و سیب رنده شده ابهویچ مایعات زیاد مترونیدازول بخور عفونتت خوب بشه

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت روده اس هنوزاولشه بازم برو دکتر تا سرم بزن ماست وبرنج موز سیب زمینی ابپز از داروخونه یک شربت ه ...

میگی از کجا متوجه میشی عفونت روده .خیلی شکم پیج میده 🥺

[QUOTE=409344167]عفونت روده اس هنوزاولشه بازم برو دکتر تا سرم بزن ماست وبرنج موز سیب زمینی ابپز از داروخونه ...[/QUOTE

اتفاقا گوشمبیشترصدا میده از وقتی اسهال شدم .فکر کنم آب بدنم کم شده

میوه های مفید برای اسهال:

باید فیبر محلول داشته باشه ملایم و سبک هضم باشه

حتما چای کمرنگ و کمی شیرین و سوپ سبک مصرف کن

موز بهترین انتخابه

سیب پخته یا پوره سیب خوبه، خام ممکنه باعث گاز بشه

هویج پخته خوبه

گلابی پخته یا رنده شده خوبه

موز سبز یا کمی نارس خوبه نشاسته مقاوم داره

میوه های ممنوع :

مرکبات خیلی ترش ( پرتقال ، گریپفروت )

میوه های ابدار خام با فیبر زیاد مثل انگور و الو

[QUOTE=409344167]عفونت روده اس هنوزاولشه بازم برو دکتر تا سرم بزن ماست وبرنج موز سیب زمینی ابپز از د ...

سرم که میخواست بزنه رگهام پیج میخوردم گفت از کم آبی بدن

[QUOTE=409344167]عفونت روده اس هنوزاولشه بازم برو دکتر تا سرم بزن ماست وبرنج موز سیب زمینی ابپز از د ...

دقیقا باید مایعات زیادبخوری

اب سیب وکرفس روباهم مخلوط کنبخور

با اب هویچ

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

کپسول فمی لاکت برای اسهاله و یخچالیه یعنی باید تو یخچال نگه داری بشه روزی یه دونه میتونی بخوری

او آر اس و قرص جوشان ویتامین سی هم آب بدنت رو جبران میکنه و اسهال رو بند میاره هم زمان بنداز تو لیوان آب سرد بخور چند بار استفاده کن

غذای چرب و شیرین هم یه مدت نخور

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میگی از کجا متوجه میشی عفونت روده .خیلی شکم پیج میده 🥺

چون دختر خواهرمنم همینجور بود خودم بالاسرش بودم

هم علامتات شبیه همونه باید دکتر قشنگ معاینه ات کنه

این دکتر فقط قرص شکم درد و اسهال داده

خب اگه دیدی تاشب بهتر نشدی برو پیش یکدکتر دیگه

البته قرص هارو استفاده کن

اون شربتی هم گفتم تهیه کن جوابه

سیب و موز

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷