2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

175 بازدید | 21 پست

یکی از فلسفه های باطل و سیاه که در این دوران اپیدمی شده تناسخ هست و ترویجش میکنن چون قبح و پلیدی گناه و معصیت رو از بشر میگیره و یکی از دلایل اصلی افزایش چشمگیر فساد و فحشا در این دوران همینه

تناسخ ریشه اش از مکاتب فلسفی هندیهاست هند با وجود قدمت در مکاتب فلسفی دچار انحرافات و کج روی های بسیاری شد فلسفش که اعتقاد به تناسخ یکی از بارزتربن انحرافات تفکرشون هست

خداوند در قرآن حکیم فرمایش میکنه

لها ماکسبت و لکم ما کسبتم و لا تسئلون عما کانوا یعملون

برای آنهاست آنچه کردند و یرای شماست آنچه کردید و شما به خاطر آنچه آنها کردند مواخذه نخواهید شد

این آیه از قرآن حکیم کاملا روشن و واضح تناسخ رو رد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از مطلبی گذاشتین

میتونم بپرسم نظرتون راجعبه کارما زندگی گذشته چیه

مثلا من دیدم تو یه فیلم خانمی دراز کشیده بود و به زندگی قبلیش برگشته بود یه خانم کنارش بود میگفت چی میبنی میگفت پدرم میبینم بچه منه من دارم میزنمش اذیتش میکنم و....

یا دوباره مورد دیگه خانمی بود میگفت من دارم بچم میزنم و... بعد خانمه کنارش میگفت دلیل ناباروری تو این دنیات همینه

این فیلم ها رو دیدم نمیدونم میشه باور کرد یا نه

من چندتا زندگی گذشته داریم؟ کارما اون زندگی ها رو داریم پس میدیم

یا مثلا من تو زندگی قبلم یکی اذیت مردم باز اون اومده تو و من اذیت میکنه

این توضیح میدی من بفهمم؟؟

[QUOTE=409342694]از دید من به نسبت بهشت و جهنم جذاب تره کاش همین باشه سری بعدم ی پنگوین باشم ندونم خ ...

از لحاظ منطقی هم نگاه کنی اون بچه ای که فلج یا کور یا ... به دنیا میاد بسیار نا عادلانس دلیلش تاوان زندگی قبلیش باشه

مرسی از مطلبی گذاشتین میتونم بپرسم نظرتون راجعبه کارما زندگی گذشته چیه مثلا من دیدم تو یه فیلم خانمی ...

تمامی شرکتهای مطرح فیلمسازی تحت نفوذ هستند علاوه بر این بسیاری از هنرمندان خواننده ها و ... هم همینطور

مرسی از مطلبی گذاشتین میتونم بپرسم نظرتون راجعبه کارما زندگی گذشته چیه مثلا من دیدم تو یه فیلم خانمی ...

کارمای ما فردای ماست یعنی امروز ما خالق فردای ماست

قانون نیوتن در فیزیک میگه هر گاه جسمی به جسم دیگه نیرو وارد کنه جسم دوم به همون اندازه و در خلاف جهت به جسم اول نیرو وارد میکنه یعنی ما دروغ بگیم به خودمون گفتیم ظلم کنیم به خودمون ظلم کردیم

تمامی شرکتهای مطرح فیلمسازی تحت نفوذ هستند علاوه بر این بسیاری از هنرمندان خواننده ها و ... هم ه ...

نه این فیلم نبود خانم که بازیگر نبود و ادعذ میکنه با هیپنوتیزم

ادم میبره زندگی گذشته

نه این فیلم نبود خانم که بازیگر نبود و ادعذ میکنه با هیپنوتیزمادم میبره زندگی گذشته

از این دست ماجراها زیاد نقل شده و میشه

اشاعه ی اعتقاد به تناسخ جز افزایش فساد و فحشا خروجی دیگه ای نداشته یکی از بازدارنده ترین عواملی که جلوی بیداری تفکر و اندیشه رو میگیره همین فساد و فحشا هست

لطفا بیشتر مطالعه کنین

شما از اون دسته ادمايي كه زندگي بر وفق مرادت باشه ميگي چون ادم خوبيم ، ولي وقتي زندگيت غمگين ميشه ميگي خدا داره امتحانم ميكنه. نميگي چون فلان كار اشتباهو كردم دارم تنبيه ميشم.شما بشين مطالعه كن ميفهمي بهشتوجهنم همين دنياست. تناسخم اگه باشه معنيش فرصت زندگي دوباره است،بدون درنظرگرفتن اينكه قبلا كي بودي چون قبلا اگه خوب بودي پاداش اگه نه مكافاتشو كشيدي. خيلي مذهبيا از هر حرفي راه در رو واسه خودشون توليد ميكنن مثلا كل سال گناه ميكنن چون فك ميكنن شب قدر بخشيده ميشه. به تناسخم اينو چسبوندن كه اره هم انتقال روحه هم پاداشو مكافات. درصورتيكه معنيش اينه كه همنطوركه پرونده ي جسمت اين دنيا بسته ميشه پرونده اعمالتم توي دنيا بسته ميشه.

شما از اون دسته ادمايي كه زندگي بر وفق مرادت باشه ميگي چون ادم خوبيم ، ولي وقتي زندگيت غمگين ميشه مي ...

با ادب و احترام اولا بنده شاعر سوفی و عارفم نه چیز دیگه دوما بنده فریضم هدیه دادن حال خوب و تفکر درسته سوما پرزنت میکنم فقط اصراری در متقاعد کردن ندارم