اصلا نمیدونم چطوری بگم که چقد داره حالم از خودم بهم میخوره..هم قدم کوتاهه هم بدنم بدفرمه هم پوستم سبزه ست هم دماغم بزرگه هم فکم جلوعه..اصن...انقدر با اینو اون مقایسه ام کردن که وقتی که کسی هم منو قضاوت نمیکنه خودم ناخودآگاه خودمو مقایسه و تخریب میکنم..خسته شدم..دیگه نمیدونم چیکار کنم که حداقل به چشم خودم خوب باشم..
سلام توصیفاتی که از خودت کردی منو یاد دوست ِخواهرم انداخت. اونم دقیقا همین خصوصیات رو داشت ولی فرقش با شما این بود که اعتماد به نفس خوبی داشت و همینم باعث شده بود مورد توجه باشه. انقدر انرژی زنانه داشت انقدر ناز و ادا داشت که خود به خود همه و مخصوصا جنس مخالف رو جذب میکرد. رفتارش رو من خیلی تاثیر داشت و اینو فهمیدم آدما اگه خودشون خودشونو دوست داشته باشن این انرژی رو به بقیه هم منتقل میکنن.
شما هم سعی کن خودتو با تمام ایرادای ظاهریت بپذیری. اصلا شاید اون خصوصیات چهره ات به نظر خودت بده و از نظر دیگران اینجوری نیست.
بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...
سلام توصیفاتی که از خودت کردی منو یاد دوست ِخواهرم انداخت. اونم دقیقا همین خصوصیات رو داشت ولی فرقش ...
شما درست میگید ولی متاسفانه تو زندگی من یکسری آدما بودن که از بچگی تا تونستن زدن تو سر من .و من الان کافیه یکم تلاش کنم که اعتماد به نفسم رو ببرم بالا چنان بدتر میر.نن بهم که اعتماد به نفسم از قبل بدتر میشه..اینکارو کردم که میگم
قدم157.5 و وزنم47.800، میدونم فقط من سبزه نیستم ولی آخه من مامانم خیلی سفیده و من به بابام رفتم..خیل ...
هم قد هستیم قد رو که دیگه نمیشه کاری کرد ولی برای اندام بری باشگاه درست میشه تناسب اندام داشته باشی قد به چشم نمیاد، خب خیلیا مثل تو هستن بالاخره بچه یا به پدر میره یا مادر، منم حرص میخورم که چرا مثلا به حالم نرفتم و فلان ولی درست نمیشه، الان خیلیا کلی هزینه میکنن برای برنزه کردن سبزه جذابه مامان من عاشق سبزه هاس همش میگه
تمرکزت رو بذار روی اندام پوست مو و تحصیلات و... که میتونی بهترشون کنی
شما درست میگید ولی متاسفانه تو زندگی من یکسری آدما بودن که از بچگی تا تونستن زدن تو سر من .و من الان ...
تو سعی کن اعتماد به نفستو وابسته به حرفای اونا نکنی. هر وقت شروع کردن به تحقیر تو ، با خودت بگو اینا آدمای نادان و نفهمی ان و برات مهم نباشه چی میگن. هر وقت جلوی آیینه ایستادی یه جمله ی خوب به خودت بگو. خصوصیات مثبت خودتو بزرگ کن. به حرفای اونا واکنش نشون نده. بزار بفهمن حرفاشون برات مهم نیس. کم کم بی خیال میشن. اصلا تو وقتی به خودت اعتماد داشته باشی خود به خود رو بقیه هم تاثیر میزاری.
بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...