2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 19 پست
قدم157.5 و وزنم47.800، میدونم فقط من سبزه نیستم ولی آخه من مامانم خیلی سفیده و من به بابام رفتم..خیل ...

ببین من قدم ۱۵۳ ولی از خودم بدم نمیاد. خودمو هر جوری که هستم پذیرفتم. تازه هروقت کسی خواسته به خاطر قدم تحقیرم کنه بهش گفتم اتفاقا ما قد کوتاها با نمک تریم و همیشه سنمون کمتر نشون میده و چون ریزه ایم همیشه انداممون دخترونه میمونه. ببین هر کس ازت ایراد گرفت یه چیزی بگو که دهنشو ببنده.

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...
نمیدونم...به هر حال ممنونم🥲

ببین من داشتم میخوابیدم یهو خوابم پرید اومدم تو سایت و تاپیک تورو دیدم. هیچ چیزی تو این دنیا اتفاقی نیست. شاید من باید میومدم که این حرفارو به تو بزنم. من مطمئنم تو خیلی هم بانمک و زیبایی. سبزه ها شیرین ترن اتفاقا.

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من قدم ۱۵۳ ولی از خودم بدم نمیاد. خودمو هر جوری که هستم پذیرفتم. تازه هروقت کسی خواسته به خاطر ...

چقد خوب زدی تو دهنشوننن👏👏دعا کن منم مثل تو بشم و اینجور موقع ها لال مونی نگیرم😑

ببین من داشتم میخوابیدم یهو خوابم پرید اومدم تو سایت و تاپیک تورو دیدم. هیچ چیزی تو این دنیا اتفاقی ...

قلبم داره اکلیل میپاشه🫠😅شاید باورت نشه ولی تا حالا هیچکس ازم تعریف نکرده..حتی پدر مادرم..

قلبم داره اکلیل میپاشه🫠😅شاید باورت نشه ولی تا حالا هیچکس ازم تعریف نکرده..حتی پدر مادرم..

خوشحالم که با حرفام خوشحال شدی. مهم نیس که اونا ازت تعریف نکردن. اونا درک اینو ندارن که زیبایی های تورو ببینن. خودت خودتو دوست داشته باش و به خودت عشق بده ، کم کم میبینی که همه تحت تاثیر قرار میگیرن و تورو زیبا میبینن. آدما خودشون ارزش خودشونو تعیین میکنن.