2777
2789
عنوان

میگرن اورا

125 بازدید | 9 پست

کسی میگرن اورا داره علایمتون چیه و هر چند وقت اتفاق میوفته ؟ چیکار میکنین تا بهتر بشه؟

من اولش چشم خطوط زیکزاک میشه و بعد یه طرف و نمیبینم .حدودا ۳۰ دقیقه طول میکشه همراه استرس و اظطراب شدید.بعد سر درد و چشم درد و تهوع شروع میشه .گیج و من و مشکل در تمرکز.یه حالت مه مغزی

من دارم

دقیقا همینه

هیچوقت برام عادی نشد توی این سالها

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

من از این علایم سر در نمیارم ، اما یکی از اقوام میگرنش عود میکرد تا سه روز تو اتاق تاریک میخوابید از شدت درد بیرون نمیومد.

نور و صدا اذیتش میکرد ، با چند بار استفاده از روغن بنفشه پایه کنجد تموم شد میگرنش.

خودش میگفت معجزه شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایمت دقیقا این هاست؟ قرص چی میخوری

قرص روتینی نمیخورم چون قبلا چندین قرص و دارو رو امتحان کردم بی فایده اس جلوی حمله رو نمیگیره

الان هروقت میگیره تحمل میکنم اگر نشد یدونه فارژزیک میخورم. کمپرس سرد رو جدیدا امتحان کردم عالیه دیگه فارژزیک نمیخورم زیاد.

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
چشمت چند دقیقه نمیبینه؟

متفاوت

گاهی پنج دقیقه گاهی نیم ساعت گاهی...