2777
2789
عنوان

میگرن اورا

536 بازدید | 25 پست

کسی میگرن اورا داره علایمتون چیه و هر چند وقت اتفاق میوفته ؟ چیکار میکنین تا بهتر بشه؟

من اولش چشم خطوط زیکزاک میشه و بعد یه طرف و نمیبینم .حدودا ۳۰ دقیقه طول میکشه همراه استرس و اظطراب شدید.بعد سر درد و چشم درد و تهوع شروع میشه .گیج و من و مشکل در تمرکز.یه حالت مه مغزی

من دارم

دقیقا همینه

هیچوقت برام عادی نشد توی این سالها

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

من از این علایم سر در نمیارم ، اما یکی از اقوام میگرنش عود میکرد تا سه روز تو اتاق تاریک میخوابید از شدت درد بیرون نمیومد.

نور و صدا اذیتش میکرد ، با چند بار استفاده از روغن بنفشه پایه کنجد تموم شد میگرنش.

خودش میگفت معجزه شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمت دقیقا این هاست؟ قرص چی میخوری

قرص روتینی نمیخورم چون قبلا چندین قرص و دارو رو امتحان کردم بی فایده اس جلوی حمله رو نمیگیره

الان هروقت میگیره تحمل میکنم اگر نشد یدونه فارژزیک میخورم. کمپرس سرد رو جدیدا امتحان کردم عالیه دیگه فارژزیک نمیخورم زیاد.

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

چشمت چند دقیقه نمیبینه؟

متفاوت

گاهی پنج دقیقه گاهی نیم ساعت گاهی...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز