2777
2789
عنوان

میگرن اورا

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 25 پست
شما دستت بی حس نمیشه؟ صدا اکو بشه؟ من حتی کلمات یادم نمیاد مثلا تخت رو نگاه میکنم یادم نمیاد اسمش چی ...

اره اره دقیقا ولی صدا نه یکم کلمات برا مبهم میشه .انگشتاتمم مثلا ۲ تاش گاهی بی حس میشه گاهی نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اره دقیقا ولی صدا نه یکم کلمات برا مبهم میشه .انگشتاتمم مثلا ۲ تاش گاهی بی حس میشه گاهی نه

همیشه تو همه حال نورای درخشان میاد تو چشمم جرغه های نورانی مثل ستاره یا تو خالی سیاه

قرص روتینی نمیخورم چون قبلا چندین قرص و دارو رو امتحان کردم بی فایده اس جلوی حمله رو نمیگیرهالان هرو ...

همیشه این حالت میشم با گذشت چندین سال میترسم چشم اینجوری بمونه

خیلی ترسناکه بعد چون از بیرون هم مشخص نیست . حرفمو باور نمیکردن. الانم محلم نمیدن میگن به خاطره اینه ...

اولا فک میکردم یه چیز نادره فقط من دارم این حالت و خیلی خوشحالم ک شبیه منم هست ارووم کرد

شما دستت بی حس نمیشه؟ صدا اکو بشه؟ من حتی کلمات یادم نمیاد مثلا تخت رو نگاه میکنم یادم نمیاد اسمش چی ...

آره من اینطوریم

کلمات یادم میره میخوام یه کلمه بگم یچیز دیگه میگم

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

همیشه این حالت میشم با گذشت چندین سال میترسم چشم اینجوری بمونه

نه نمیمونه ولی خیلی بده توی مغز یه تغییرات کوچیکی ایجاد میکنه که حالا نمیخوام بترسونمت. فقط سعی کن شاد باشی عصبی نشی، گرسنه و بیخواب نشی، یه ورزش هوازی باشگاهی رو حتما بذار توی برنامه روزانه ات. آها قرص جلوگیری( دوفامد و دوفاستون و پروژسترون و...) برای من بسیار بسیار بسیارررر تشدید میکنه اورا رو. برا همین اصلا نمیخورم دیگه.

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن.فرزند ایران و جان فدای میهن🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبی ست که نامش وطن است

نه نمیمونه ولی خیلی بده توی مغز یه تغییرات کوچیکی ایجاد میکنه که حالا نمیخوام بترسونمت. فقط سعی کن ش ...

ااا چه خوب که گفتی .من همش بعدشم تا ۳ ۴ روز حس خوابالودگی زیاد و تهوع خیلی خفیف دارم