2777
2789

نمي دونم والله از شابدوالعظيم اونورتر اطلاعات ندارم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسللامتی. چند تا نکته میگم شاید کمک کنه رز آبی جان.

برای رفتن به جزایر قناری شینگن می خواد و کلی مدارک و زمان و دردسرهای شینگن رو در نظر داشته باش. البته نگفتی کدوم  یکی از جزایر قناری؟ هفت تا هستند که لاسپالماس و تنریف از بقیه معروفتر هستند. هزینه هتلها اونجا گرونه.خوبه که اقامت رو میدن. ولی در کل برعکس اسمش انتظار چیز عجیب غریب و خارق العاده ای نداشته باش که تو ذوقت می خوره. البته من تجربه تنریف رو فقط دارم بقیه اش رو ندیدم و فقط درموردشون شنیدم که اونها هم معمولین. حتی جای دیدنی و طبیعت چشمگیر و تفریحات هیجان انگیز هم نداره آنچنان.برای ریلکس کردن و اینکه این جزیره پرآوزه رو یک بار تو زندگیتون دیده باشید خوبه.

و اما تایلند و پاتایا. از نظر هزینه، طبیعت، تفریحات هیجان انگیز خیلی دلچسب تر هست و تورهای مختلف سرگرم کننده زیادی هست و شب و روزتون رو پر می کنه حتی اگه سفر خانوادگی میرید و دیگه این سالها جو مجردیش کم شده. اما خوب تا دلتون بخواد ایرانی زیاد هست که این هم خوب هست و هم بد.

بسللامتی. چند تا نکته میگم شاید کمک کنه رز آبی جان. برای رفتن به جزایر قناری شینگن می خواد و کلی مد ...

مرسی عزیزم البته گفتن هزینه رزرواسیون ۱۵۰ یورو وبلیط وویزا و غیره با خودمونه