2777
2789
خب تو خونه فرقش چیهمن واقعا نمیتونم رژیم بگیرم ولی به جاش ورزش سنگین انجام میدمشاید باور نکنی تو ی ر ...

آب زیاد بخور که مطمئن باشی اون کاهش وزن ،کاهش چربیه نه کاهش آب بدن

نه به نظرم اصلا ورزش تنها فایده نداره رژیم خیلی تاثیر بیشتری دارهاگه ورزش تنها باشه با خوردن عادی بی ...

من هم با شما هم نظرم حالا گفتی یه چیزی بگید انرژی بگیرم الان چیزایی میگن که کلا از رژیم زده بشی. به حرف کسی نباش هرکاری خودت فکر میکنی درسته انجام بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از مرداد شروع کردم ب کاهش وزن

نم نم دارم پیش میرم ولی راضی ام

۹۸بودم شدم ۸۱

امیددارم تاعید بیام روی ۷۵ان شالله

عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲

رژیم فست خیلی اشتباههکم خوردن نان برنج و غذاهای چرب و فست فود کیک و شیرینی پرخوری ممنوع شکر مصنوعی ح ...

من حرفی از فست نزدم کلا کالری نقصان باعث لاغری میشه ورزش به تنهایی اصلا کاری از پیش نمیبره

منم از مرداد شروع کردم ب کاهش وزن نم نم دارم پیش میرم ولی راضی ام ۹۸بودم شدم ۸۱امیددارم تاعید بیام ر ...

قدمم ۱۶۷هست

عقده ای هایی که هفته پیش کاربری ۸سالمو تعلیق کردین،حلالتون نمیکنم.تاپیک سیاسی میزنین منتظر جوابتونم بمونین ،نه که همه چیز یک طرفه باشه.تا ابدددددد👑۱۰/۲۲

چه عااالی😍 کالری شماری میکردی؟

اره با روش تاپیک بامداد خمار

من سال ۹۸با روش کالری شماریش لاغر شدم بعد دیگه باردارشدمچاق شدم

امسال تصمیم گرفتمدوباره با روشش لاغر کنم

بزن تاپیک لاغری بامداد خمار میادش

اره با روش تاپیک بامداد خمار من سال ۹۸با روش کالری شماریش لاغر شدم بعد دیگه باردارشدمچاق شدم امسال ت ...

من با تاپیک رکورد سلامتی شروع کردم توی همین نی نی سایت. باشه عزیزم میزنم ببینم چی میاره