وایب یه مخروبه رو میده ،کاربری خیلی از آدما رو اینجا دارم که فوت شدن ،تاپیکاشون مونده ،اطلامیه هاشون و حتی عکساشون حتی سایت همین الانم پر از حسادت و انرژی منفیه🙃💔
واقعا دلم میخواد از اینجا برم.........
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تازگیا فوت نشدن برای قبلا هست ولی خوندن تاپیکاشون خیلی درد داره
لطفاً پیگیر نشو حال خودت بد میشه
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
امیدوارم یه روزی نور امید هم شامل قلب مردم پردرد ما بشه
مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻