وایب یه مخروبه رو میده ،کاربری خیلی از آدما رو اینجا دارم که فوت شدن ،تاپیکاشون مونده ،اطلامیه هاشون و حتی عکساشون حتی سایت همین الانم پر از حسادت و انرژی منفیه🙃💔
واقعا دلم میخواد از اینجا برم.........
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تازگیا فوت نشدن برای قبلا هست ولی خوندن تاپیکاشون خیلی درد داره
لطفاً پیگیر نشو حال خودت بد میشه
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
امیدوارم یه روزی نور امید هم شامل قلب مردم پردرد ما بشه
مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!
من حس میکنم تیرماه یکی از کاربرای اینجا فوت کرده چون خیلی وقته نیست
شمارشو ایتا دارم عکس پروفایلشم عوض نکرده
درحالیکه قرار بود دماغشو عمل کنه بیاد خبر بده
دیشب یادش افتادم نگران شدم
شمارشم کاریه از اینجا شاگرد میگرفت ولی لست سینش واسه خیلی وقت پیشه
دانه از آن زمان كه در خاک است،با دلش آفتاب ادراک است!سرگذشت درخت میداند،رقم سرنوشته میخواند!گرچه با رقص و ناز در چمن است،سرنوشت درخت سوختن است!آن درخت كهن منم كه زمان،بر سرم راند بس بهار و خزان!دست و دامن تهی و پا در بند،سر كشیدم به آسمان بلند!شبم از بی ستارگی شب گور،در دلم پرتو ستاره ی دور!آذرخشم گهی نشانه گرفت،گه تگرگم به تازیانه گرفت!بر سرم آشیانه بست کلاغ،آسمان تیره گشت چون پر زاغ!مرغ شب خوان🕊که با دلم میخواند،رفت و این آشیانه خالی ماند!آهوان گم شدند در شب دشت،آه از آن رفتگان بی برگشت!گر نه گل دادم و بر آوردم،بر سری چند سایه گستردم!دست هیزم شکن فرود آمد،در دل هیمه بوی دود آمد!کنده ی پیر آتش اندیشم،آرزومند آتش خویشم!ه.ا.سایه ❤️🇮🇷