2777
2789
عنوان

چقد سایت بده🫠💔🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 37 پست

دلم ی زندگی آروم و بی دغدغه میخواد حتی شده ی مدت کوتاه جوریکه شب سرمو رو بالشت میزارم اروم خابم ببره ن اینکه از استرس و نگرانی نتونی بخوابی در حالیکه میخای بیهوش بشی از خستگی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه کلی مرد زن نما هم هست

وای نگو پنج شنبه مترو امام خمینی یه چندش دیدم اول فکر کردم خانومه ولی بعد دیدم خیلی مردونه راه میره بعد بی شرف اومد تو واگن خانوما نشست ,سوییشرت بنفش باز کرده زیرش تاپ قرمز و یه کاپ سینه گذاشته بود و یه لگ سیاه ,کلاه گیس و بعد هم یه کلاه. کوتاه ارایش کرده ,دماغ عمل ,چسباش بود ,رژ زده ,اهن رو لب و یه جای دیگه صورتش زده بود ,دقت کردم به دستاش دیدم مردونه هست ,دلم ریخت گفتم نکنه مرد باشه همه خانوما که بودن ترسیدن یه خانومه به من نیگاه کرد و منم باهاش خندیدم از سر ترس ,,یهو زبون باز کرده و به اعتراض گفت چیز خنده داری هست بگین ما هم بخندیم ,دیگه فهمیدم مرده و رسما حالم بهم خورد ,هر وقت بهش فکر میکنم حالم بد میشه نمیدونم چرا اجازه میدن تو مترو و مکان های عمومی این ها وارد بشن ,

صد سال بعد همه مردیم و این نی نی سایت میشه ابزاری میشه برای شناخت فرهنگ و اجتماع و دغدغه روزانه مردم ...

نام نمیبرم ولی یکی ازطنز پردازان معروف میگفت من برا یاد داشت کردن و ساختن مطالبم از نی نی سایت ایده میگیرم طرف اقا بود 😂

زندگی هیچ وقت اروم نمیشه ما باید قوی تر بشیم که بتونیم زندگی مفید داشته باشیم

آخه دیگه مملکت ما اصلا بویه زندگی نمیده چقد دیگه قوی بشیم چجوری زندگیمون مفید بشه هی اقد قلبم تیر میکشه بابت اینکه هرچی زور میزنی نمیشه نمیشه

آخه دیگه مملکت ما اصلا بویه زندگی نمیده چقد دیگه قوی بشیم چجوری زندگیمون مفید بشه هی اقد قلبم تیر می ...

بهت حق میدم ,به لحاظ اقتصادی خیلی اذیت هستیم ولی تو ایران چیزایی هست که قدرش رو نمیدونیم ,من پسر دختر عمه ام تو امریکا پزشکی میخونه ما یه مدت خونه دختر عمه بودیم هیچ وقت یادم نمیره این پسر هر شب به خانواده اش زنگ میزنه گریه وحال بد که خسته شده هفت سال خانواده اش رو ندیده و باید تا پونزده سال بمونه و هیچ جا نره تا بتونه شناسنامه امریکایی بگیره,دختر عمه ام دکتر زنان و شوهرش دندون پزشک ,مدام براش پول میریختن ,و پسر چهارده ساعت کار میکرد و به قدری بهش فشار اومده بود شد بود پوست استخون,و کم اورده بود ,تو فرض این تو این هفت سال دو تا خواهرش و برادرش ازدواج کردن و بچه دار شدن و بچه های خواهرش مدرسه رفتن ولی این ادم نتونست بیاد و تو هیچ مراسمی نبود ,و تمام مراسم مهم زندگیش رو از دست داد , ,ادم های اینطوری زیادن ممکنه بگی داره تلاش میکنه و... ولی این ادم هرگز نمیتونه اون لحاظ رو یاد اوری کنه خاطره مشترکی نداره,اون براش مهم نیست چون تو امریکافرزند از هیجده سالگی باید جدا بشه و کار خودش رو بکنه و تو اونجا خانواده زیاد جایگاهی نداره