یه آقایی اینجا بهم یه چیز گفت خیلی دقیق بود حیف آنلاین نیستش
اگه کسی حسش خوبه یه سوال میشه بپرسم
خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باهاش ازدواج میکنی و صاحب چند فرزند میشی .پسره خونسرده گاهی اوقات از خونسردی بیش از حدش کلافه میشی ...
آره خیلییی دقیق گفتییی:)))
یه فالگیر بهم گفتش
نمیخوادت؟!منظورش این بود که هم میخواد هم نمیخواد
میشه یکم بیشتر بگی
خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸
واییی توروخدا یکم ازش بیشتر بگو میاد بگیره آخرش ؟ چرا یه بار هستش یه بار نیستش
ببخشید مزاحم میشمبنظرت ازم خوشش میاد؟! میتونی یکی از حروف اسمشو بگی
خب عزیزم .دختری قد متوسط پوست سفید بسیار بابات رو دوس داری.روابط عمومی ات بسیار خوبه .سر زبون خوبی داری جواب همه رو میدی .از حروف اسمش الف میم و نون داره