2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 95 پست
گلم اگه حس ششم دارید و فا ل نیس میگی به منحس خدا به من چیهچه حرفایی از خدا برای من بهت الهام میشه🥺� ...

من که اجنه نیستم🥲😐

ولی خب حس میکنم دلت پاکه و مهربونی

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

اسما جون اون آقای مذهبی ، قد بلند توی پارکهنوز پیدا نشدههه من الان بچه رو بگم😂🤧 شاید ۱ یا ۳

حست خوبه ها دقیقا حرف حس ششمیارو میزنی😄

میخامششش

بچم به خودم رفته یا اون دختره یا پسر🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باهاش ازدواج میکنی و صاحب چند فرزند میشی .پسره خونسرده گاهی اوقات از خونسردی بیش از حدش کلافه میشی ...

آره خیلییی دقیق گفتییی:)))

یه فالگیر بهم گفتش

نمیخوادت؟!منظورش این بود که هم میخواد هم نمیخواد

میشه یکم بیشتر بگی

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

😂😍

واییی توروخدا یکم ازش بیشتر بگو میاد بگیره آخرش ؟ چرا یه بار هستش یه بار نیستش

خانوم معلم آینده هستم ،ارشد تکواندو و یک زبان آموز هستم و سوارکار و قصد دارم زبان استانبولی ام یاد بگیرم🌸.یک عدد کنکوری هستم،برام دعاکن به آرزوهای قشنگم برسم💖«او قند روزهای تلخ من است»✨🌸

ببخشید مزاحم میشمبنظرت ازم خوشش میاد؟! میتونی یکی از حروف اسمشو بگی

خب عزیزم .دختری قد متوسط پوست سفید بسیار بابات رو دوس داری.روابط عمومی ات بسیار خوبه .سر زبون خوبی داری جواب همه رو میدی .از حروف اسمش الف میم و نون داره

تو ۱۶ سالتهههه

من ۱۷سالمه شونزده چیه آخه:))))