2777
2789
عنوان

خاطره سمم😂😂😂😂

400 بازدید | 18 پست

یادمه 4 یا 5 سالم که بود با بابام رفته بودیم ازمایش خون تهران بدم بعد ی مرده اومده بود شلوارش از این زاپ دار ها بود بعد بلند گفتم بابا مگه این مرده پول نداره واسه خودش شلوار سالم بگیره😂😂کل جمعیت بیمارستان و کادر درمان زده بودن زیر خنده فقط بیجاره بابام😂😂😂💔

🤣🤣🤣🤣

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه من وقتی اولینبار یه آدمی که مشکل جسمی داشت روددیده بود و تعجب کرده بود و میخواست ازم بلند سوال بپرسه که من و شوهرم مثل جت بچه رو زدیم زیر بغلمون و محل رو ترک کردیم که بیشتراین خجالت زده نشیم سه سالش بود🤫😐

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

منم یبار با داداشم رفتم بسکتبال بازی کنم با دوستاش،دیدم یه پسره شلوارش خیلی زاپ داره،بعد رفتم بهش صد تومنی دادم گفتم:ای گدای مسکین در خانهی علی زن،که نگین پادشاهی دهد از کرم گدا را،بیا گدا جانم،یه شلوار درست حسابی بپوش کسی اون پای بدون هیچگونه موت رو چشم نزنه.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣پاره شدن داداشم و بقیه ی دوستاش از خنده

من گر به حرف بزرگان دهم گوش آنان پیچانند گوش من حال که نمیدهم گوش هم میپیچانند گوش من. حال چه بایستی کرد از دست این بزرگان آشفته. حال چه میبایست کرد،ز این درد های نا اشفته

بچه من وقتی اولینبار یه آدمی که مشکل جسمی داشت روددیده بود و تعجب کرده بود و میخواست ازم بلند سوال ب ...

یبارم رفته بودم مطب دکتر یه اقایی کل دستش تتو داشت میگفت تو نمیذاری من دستمو بنویسم بعد این همه دستشو نوشته چقدر بی ادبه مثلا دم گوشم میگفت ولی کاملا بلند منم هی میخواستم بحث روعوض کنم ول نمیکرد هی میگفت 😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

یه سری به پسر عمم که هم سنمه داشتیم فوتبال بازی میکردین تقریبا ۱۵ سالمون اینا بود

نگو من رفتم دسشویی و زیپ شلوارم باز مونده وای پسرعمم دید خیلی مودبانه گف فلانی شرمنده ها ولی زیپت بازه🤣🤣

از اون به بعد دیگه باهاش بازی نکردم😂لعنتی آب شدم از خجالت